Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Zamjena Laptopa

70 pregleda · 3 odgovora · otvorena 15.09.2012. u 05:24

Vec pola godine zivce trosim jer nema niko da hoce da se mijenja za moj laptop, zao mi je stvarno davati za 300KM nekome kod koga ce stajati mjesec dana pa ce ga unistiti zato bih zamolio administratore da ne brisu temu dok ne rijesim svoj problem jer sam vec stavljao u kupoprodaju al' raja ili nece da pogleda ili ne znam koji je problem

znaci radi se o laptopu HP 630 kao nov bez ogrebotine
jedina mana mu je sto nema baterije jer mi i nije dosla uz njega (nedostatak novca) al ima naravno punjac

Dual Core 1.5GHZ
4GB DD3 1333 MHZ (Kingston)
HDD 320GB
Intel HD Shared memory (Up to 1.6GB)
HDMI izlaz
WI-FI
15.6" LCD display
1.3mpxl kamera

maticna ploca podrzava i7 procesore!

LOL na very low detaljima max fps 120
COD 4 90fps zakucan
CS 1.6 vec slabije jer u settingsima nema da se iskljuci Vsync kao na COD ili LOL, jer se u optionsima za graficku ne moze iskljuciti tako da mozete igrati bez problema sve igrice u kojima ga mozete iskljuciti

OS po vasoj zelji

MIJENJAM ZA RACUNAR i LCD po mogucnosti (al mojne mi kakav da se raspada pa da nmg ni san andreasa igrati)
PASELI ZAMJENA ZA
EVO KARAKTERISTIKE
I3 PROCESOR 4 MEGA KESA JEDAN OD JACIH I3 PROCESORA 3.07GHZ
RAM KINGSTON HYPER 1600 GHZ NAJBRZI SA HACENJEM
GRAFIAK ATI RADEON 4350 HD
HARDISK 160 GIGA NOV
MATICNA PLOCA H55 NA PIKU JE TA PLOCA 100 KM POLOVNA JA SAM JE PLATIO U KIMTEKU NEDAVNO 150 KM IMA I CD ORGINALNI ZA MATICNU
ZATIM DVD RW NOV
NAPOJNA 400 W
KUCISTE POLU GEJMERSKO
MONITOR 22 INCA FUJITSU SIEMENS BJEL PLACEN JE I CAK IMA GARANCIEJ JSO KOJI MJESEC 170 KM
UZ TO BONUS DOCE POJACALO DVA MALA ZVUCNIKA ISTO TKAO PLACENO 70 KM SAMO STO JE IZLAZ OTISO POJACALU PA DA ETO POPRAVI SE TO
semin1 je napisao/la:
PASELI ZAMJENA ZA
EVO KARAKTERISTIKE
I3 PROCESOR 4 MEGA KESA JEDAN OD JACIH I3 PROCESORA 3.07GHZ
RAM KINGSTON HYPER 1600 GHZ NAJBRZI SA HACENJEM
GRAFIAK ATI RADEON 4350 HD
HARDISK 160 GIGA NOV
MATICNA PLOCA H55 NA PIKU JE TA PLOCA 100 KM POLOVNA JA SAM JE PLATIO U KIMTEKU NEDAVNO 150 KM IMA I CD ORGINALNI ZA MATICNU
ZATIM DVD RW NOV
NAPOJNA 400 W
KUCISTE POLU GEJMERSKO
MONITOR 22 INCA FUJITSU SIEMENS BJEL PLACEN JE I CAK IMA GARANCIEJ JSO KOJI MJESEC 170 KM
UZ TO BONUS DOCE POJACALO DVA MALA ZVUCNIKA ISTO TKAO PLACENO 70 KM SAMO STO JE IZLAZ OTISO POJACALU PA DA ETO POPRAVI SE TO
dobio sam novi laptop
-HP 6735
LED Display 15.4"
Dual core 2.0ghz
ATI Radeon 3200HD 2gb
4GB RAM
320HDD

al bi morao doplatiti za ovaj jer mi ne treba monitor niti ozvucenje to, tako da bi morao nekih 100KM doplatiti...
imali garanciju nadoplaticu ako ima garanciju ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.