Vec pola godine zivce trosim jer nema niko da hoce da se mijenja za moj laptop, zao mi je stvarno davati za 300KM nekome kod koga ce stajati mjesec dana pa ce ga unistiti zato bih zamolio administratore da ne brisu temu dok ne rijesim svoj problem jer sam vec stavljao u kupoprodaju al' raja ili nece da pogleda ili ne znam koji je problem
znaci radi se o laptopu HP 630 kao nov bez ogrebotine
jedina mana mu je sto nema baterije jer mi i nije dosla uz njega (nedostatak novca) al ima naravno punjac
Dual Core 1.5GHZ
4GB DD3 1333 MHZ (Kingston)
HDD 320GB
Intel HD Shared memory (Up to 1.6GB)
HDMI izlaz
WI-FI
15.6" LCD display
1.3mpxl kamera
maticna ploca podrzava i7 procesore!
LOL na very low detaljima max fps 120
COD 4 90fps zakucan
CS 1.6 vec slabije jer u settingsima nema da se iskljuci Vsync kao na COD ili LOL, jer se u optionsima za graficku ne moze iskljuciti tako da mozete igrati bez problema sve igrice u kojima ga mozete iskljuciti
OS po vasoj zelji
MIJENJAM ZA RACUNAR i LCD po mogucnosti (al mojne mi kakav da se raspada pa da nmg ni san andreasa igrati)
znaci radi se o laptopu HP 630 kao nov bez ogrebotine
jedina mana mu je sto nema baterije jer mi i nije dosla uz njega (nedostatak novca) al ima naravno punjac
Dual Core 1.5GHZ
4GB DD3 1333 MHZ (Kingston)
HDD 320GB
Intel HD Shared memory (Up to 1.6GB)
HDMI izlaz
WI-FI
15.6" LCD display
1.3mpxl kamera
maticna ploca podrzava i7 procesore!
LOL na very low detaljima max fps 120
COD 4 90fps zakucan
CS 1.6 vec slabije jer u settingsima nema da se iskljuci Vsync kao na COD ili LOL, jer se u optionsima za graficku ne moze iskljuciti tako da mozete igrati bez problema sve igrice u kojima ga mozete iskljuciti
OS po vasoj zelji
MIJENJAM ZA RACUNAR i LCD po mogucnosti (al mojne mi kakav da se raspada pa da nmg ni san andreasa igrati)