Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje U kanti Poništeno pitanje 45 bodova

Povijest prezimena Čilić

274 pregleda · 4 odgovora · otvorena 13.09.2012. u 16:08

Pozdrav raja, znači hitno mi treba povijest prezimena Čilić po sadašnjim saznanjima ima ih na 3 mjesta Međugorje, Jablanica, Posušje. Da je prezime staro znaci prije Čilić bilo plemićkog roda.

Nadam se da nikom ne smeta tema te da ću dobiti odgovor hvala
NIXONSTYLE je napisao/la:
Čilić
Trenutno nema komentara! Komentirajte prvi! (Čitanja: 328)

Prezime Čilić nije u podacima knjige "Hrvatski rodovi općine Muć" pa je postavljen upit od strane posjetitelja. Stoga se pozivaju svi koji imaju nekakve podatke o porijeklu prezimena Čilić, da ih ovdje upišu pod komentare kako bi ih podijelili s ostalima. Hvala!

stvarno od velike koristi :r
NIXONSTYLE je napisao/la:
prijatelju nije cilic, nego vako od ovog plemskog roda zadnji potomci 2 brata bila jedan se poturcio i uzeo prezime čilić drugi nije i od ovog sto se poturcio sin nije bio sunarećen kako li već nego kršten i on ti je prebjego u hercegovinu i odatle mi to vučemo. Čito sam to negdje al nemogu sad nac nigdje
Mc_Johnny je napisao/la:
prijatelju nije cilic, nego vako od ovog plemskog roda zadnji potomci 2 brata bila jedan se poturcio i uzeo prezime čilić drugi nije i od ovog sto se poturcio sin nije bio sunarećen kako li već nego kršten i on ti je prebjego u hercegovinu i odatle mi to vučemo. Čito sam to negdje al nemogu sad nac nigdje
Slicnu pricu imaju i Sucici. Ajde pogledat cu pa ako nadjem nesto pa ti javim opet.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.