Zdravo , da odmah predjem na stvar . Danas sam igrao jedno 5 sati i digao se na 85 M , nit sa kupovao , nit prodavao . Maloprije da udjem u poker imam nekakve dvije opcije da mi vrate 10% i da se zalim , ja sam izabrao ovu drugu opciju i naravno na bosankom jer sam preko google translate fulio prozor da kopiram . Pa ako iko znas kako da se vrati ili da su nekom vratili bilo bi mi od pomoci , hvala .
Diskusija
Zaključana
Texas hold'em poker (fejsbuk)
211 pregleda · 8 odgovora · otvorena 09.09.2012. u 21:18
Imas dvije opcije, ili si nekome "slao" ili su ti hakovali cipove..
Zali im se da nisi slao ,alko nisi slao valjda se provjerit pa vratit
deNNz je napisao/la:
Imas dvije opcije, ili si nekome "slao" ili su ti hakovali cipove..
To je meni jednom davno bilo dok sam igro samo mi smo tada u grupama igrali pa ako netko malo padne posaljemo mu i tako pa je bila ta opcija. Ako kazes da si posteno igro bez ikakvih slanja para na praznim stolovima i varanjima probaj se zalit.
Dzaba se "zalis" cipove neces dobit nazad.
To se desi svima po jednom ali ti si bas imao srece pa ti se desilo sa tih 85M.
Reset cipova se desi vecinom kad u kratkom roku "dignes" preko 50M tad se to desi jer misle da ti je neko slao
Uglavnom igraj opet
To se desi svima po jednom ali ti si bas imao srece pa ti se desilo sa tih 85M.
Reset cipova se desi vecinom kad u kratkom roku "dignes" preko 50M tad se to desi jer misle da ti je neko slao
Uglavnom igraj opet
icco22 je napisao/la:
To je meni jednom davno bilo dok sam igro samo mi smo tada u grupama igrali pa ako netko malo padne posaljemo mu i tako pa je bila ta opcija. Ako kazes da si posteno igro bez ikakvih slanja para na praznim stolovima i varanjima probaj se zalit.
Banovali su ti Chipove ... Ban su mi 540m
Asylah je napisao/la:
Banovali su ti Chipove ... Ban su mi 540m
Ma to se dosta davno desilo
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.