Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 10 bodova

FORUM problem

266 pregleda · 9 odgovora · otvorena 08.03.2007. u 19:28

Eh, napravio sam neki forumcic (ako se uopste moze tako nazvati) i ko god se pokusa registrovati salje mi na MAIL ovo:

Our spambot blocker has found that user 'pa sad koji je' has failed
to answer the Textual Confirmation question correctly, in your forum,
fragarena-forum.createforum.us.
It might be a spambot, therefore the registration is rejected.

Da li mogu to nekako iskljucit, ako mogu pomozite, hitno
nisam siguran al mislim da moras iskljuciti da ti salje poruke na mail,odnosno da se clanovi sami regaju
rapsaLL je napisao/la:
hmm ... nije ti nesh uredu

zna to i bez tebe
ah mislim da se radi... o auto poruki kada se neko rega, sada jeli se zaista ne moze regati ili sta, uglavnom idi na CP i gledaj iskljuciti kod regisration opcija ili slicno da se ne trazi mislim da imaju vise vrsta reganja ako nije tu imas tu skripte za aute poruke stvarno se tocno ne sjecam, ne mogu trenutno gledati na svome forumu... ako bas...treba veceras valjda stignem to provjeriti prvo vidi ovo od oka?
zika21 je napisao/la:
zna to i bez tebe

ti si l00d
prijavi to adminima tog forum hostinga nek srede tog spambota ili neka ga ugase
To ti je zato jer taj koji se reg. nije ipusnio pitanje i nemoze potvrditi svoju registraciju
prvo i prvo brate ne trebaju ti free situacije koje nude forume, gluposti ciste...

Ja ti dajem preporuku, uzmi free hosting negdje ako vec neces da ga placas, skines omiljeni forum ako ga imas, ili ako ne znas ja cu ti dati preporuke neke...

Ako si bas zapeo za taj forum i hoces to, javi mi se, reci mi koju forum skriptu koristis (IPB, vB, phpBB etc...) pa cemo lako rijesiti problem

Enjoy

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.