Pozdrav svima.Ocu da kupim graficku karticu. E sad ne znam bas koju.Imam napajanje slabo 300W. Daj te preporuke neke graficke a da je 512mb, ako moze na to napajanje.
Diskusija
Graficka odabir i tako to
165 pregleda · 5 odgovora · otvorena 05.09.2012. u 23:35
Procesor, RAM, 
Ako ti je to lose skroz ne isplati ti se ulagati, jer ces dati pare za dobru graficku koja je skuplja od 50+% PC-a kojeg imas (ako je taj sa profila)
Koja maticna ploca, da vidimo jel AGP ili PCI Express X16 .

Ako ti je to lose skroz ne isplati ti se ulagati, jer ces dati pare za dobru graficku koja je skuplja od 50+% PC-a kojeg imas (ako je taj sa profila)
brick je napisao/la:
Procesor, RAM, ???
PCI je ja mislim.Kompjuter je ovaj MINITOWER tj maticna: http://www.dell.com/downloads/global/products/optix/en/opti_745techspecs.pdf
ili
http://support.dell.com/support/edocs/systems/op745/en/UG_en/dt_spec.htm
Procesor je: Intel Pentium D CPU 3.00GHz (2 CPUs)
Ram: 1 GB
Eto znaci neka graficka od 512mb,ili ako ima neka od 256 znaci da mogu igrat CS da mi ne laga a ne kad bacim smoke laga i stopa i tako to.
znaci tebu treba rama ,po meni,jos jedno 3gb,pa ti tek onda razmisljaj grafickoj.Oko grafike ne znam bas puno,poslusaj bricka sve sto ti kaze !
;)
;)
ppayne je napisao/la:
znaci tebu treba rama ,po meni,jos jedno 3gb,pa ti tek onda razmisljaj grafickoj.Oko grafike ne znam bas puno,poslusaj bricka sve sto ti kaze !
;)
;)
mrWa je napisao/la:
Ne planiram igrat neke nove igre samo cs wow cod2 i tako to
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.