Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[pic]Rason-Winning design

313 pregleda · 11 odgovora · otvorena 04.09.2012. u 23:10

Pozdrav, da ne pricamo puno, ovako (i ne serite molim vas vise za ovaj prvi komentar, nisam nista ozbiljno ispod rekao, jer ne kontate ko je ovaj lik i zasto ovako pisem, samo rating i feedback prihvatam)

1. Monkeywish.com redesign (WINNING DESIGN )

2. Moj logo

Ocjene:

Nemoj da vidim da ne komentarisete 
nigde veze, pojma nemaš, ostavi se fotošopa, ubi se

Post dobio šamar od MCMXLVI

carveR je napisao/la:
nigde veze, pojma nemaš, ostavi se fotošopa, ubi se
haha dobar si

edit:

Zar moram sve objasnjavat

Ovo ti je odlicno i imas dobar logo svaka cast na tome svemu,ali razocarao me tvoj odgovor na carveRov komentar ti ako si vec ajmo rec ozbiljan dizajner radis za novce neke ovo ono nisi se trebao ovako podnijeti na to,nisi se trebao spustati na njihov nivo i smijat se njihovim "glupim komentarima" , sad si mi nekako skustio ocjenu zbog toga ako ti nesto nije jasno imas pm necu da spamam previse.

Ja neznam napravit nesto ovakvo , ali htio bih znati,nastavi raditi i ovo ti je +3 od mene iz gore navedenog razloga..

svaka cast .
dobro odradeno i jednostavno GJ.

deNNz je napisao/la:
Ovo ti je odlicno i imas dobar logo svaka cast na tome svemu,ali razocarao me tvoj odgovor na carveRov komentar ti ako si vec ajmo rec ozbiljan dizajner radis za novce neke ovo ono nisi se trebao ovako podnijeti na to,nisi se trebao spustati na njihov nivo i smijat se njihovim "glupim komentarima" , sad si mi nekako skustio ocjenu zbog toga ako ti nesto nije jasno imas pm necu da spamam previse.

Ja neznam napravit nesto ovakvo , ali htio bih znati,nastavi raditi i ovo ti je +3 od mene iz gore navedenog razloga..

svaka cast .
ne kontas ti mene ocigledno. Imam iskustva sa svakakvim idolima, namjerno nisam htio da mu pisem nista razumno, da se ne osjeca izostavljen , jer pokusava da "trolla" kao. Zar moram naspominjat sarkazam uvijek,kad niko nista ne konta :S
rason je napisao/la:
ne kontas ti mene ocigledno. Imam iskustva sa svakakvim idolima, namjerno nisam htio da mu pisem nista razumno, da se ne osjeca izostavljen , jer pokusava da "trolla" kao. Zar moram naspominjat sarkazam uvijek,kad niko nista ne konta :S
idol ? ja sam uvređen

rason je napisao/la:
ne kontas ti mene ocigledno. Imam iskustva sa svakakvim idolima, namjerno nisam htio da mu pisem nista razumno, da se ne osjeca izostavljen , jer pokusava da "trolla" kao. Zar moram naspominjat sarkazam uvijek,kad niko nista ne konta :S
ako vec vidis da "trolla" i da podjebava neciji rad npr tvoj jer se sa time vec dugo bavis vidim onda mu nemoj ni komentirat post pusti ga na miru.. nek dobije ono sto i zasluzuje..

deNNz je napisao/la:
ako vec vidis da "trolla" i da podjebava neciji rad npr tvoj jer se sa time vec dugo bavis vidim onda mu nemoj ni komentirat post pusti ga na miru.. nek dobije ono sto i zasluzuje..
Ja sam na njegovom "levelu" bio prije par godina, razumijem sve te gluposti, vrijeme je da krene unaprijed. I btw okanite se toga ,komentarisite radove
Stvarno prejako drug, čestitam. Pogotovo mi se sviđa ovaj dizajn stranice.. Odlično radiš u PS-u 

carveR je napisao/la:
idol ? ja sam uvređen
♥ idi radi one explozije i avione uci se 
masina svega mi
Momak je digao temu da mu ocjenite radove, a ne da pisete glupe postove 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.