Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Slanje teškog paketa

271 pregled · 16 odgovora · otvorena 31.08.2012. u 16:45

Pozdrav,

Našao sam neki artikal na PIK-u ali čovjek je iz Vlasenice a ja sam iz Bugojna, zvao sam dvije poste, tacnije CityEX (30KM) i EuroExpress (50KM) ali postarina je prevelika jer je artikal tezak 30KG  

Ima li neka pošta gdje nije skupa poštarina ili može li se to nekako sa vozačem dogovoriti, šta već...

Ima li ikakav način da ja dobijem taj paket a da poštarina ne bude velika ?

- Unaprijed hvala, živjeli !  
Autobus, daj covjeku cenera, natovari robu, sacekaj i zdravo.
Pokušaj preko buseva da ti pošalje.
Lima je napisao/la:
Autobus, daj covjeku cenera, natovari robu, sacekaj i zdravo.
Nema linija od Vlasenice do Bugojna, trebala bi 2-3 različita autobusa, ne vjerujem da će vozači na to pristati...
R0x0r je napisao/la:
Nema linija od Vlasenice do Bugojna, trebala bi 2-3 različita autobusa, ne vjerujem da će vozači na to pristati...
Pa imal linija od Vlasenice do nekog obližnjeg grada? Bolje otić do tog grada, nego 50 dat za poštarinu.
DZAVID je napisao/la:
Pa imal linija od Vlasenice do nekog obližnjeg grada? Bolje otić do tog grada, nego 50 dat za poštarinu.
Ne'a ništa, tuga je to 
R0x0r je napisao/la:
Ne'a ništa, tuga je to 
odes do viteza i kupis tegove je***e kad sam ja mogao iz tesnja do viteza mozes i ti iz bugojna haha 
Molim šamar ovome gore, nisam rekao da imam mogucnost do Viteza tako lako otici... Trazio sam nacin da to meni dodje.
Pa nek on nadje nekog lika da ti doveze do Bugojna i platite mu po pola.
Uh brate to je tesko :X . Bilo bi dobro da se nekako probas dogovoriti sa vozacima da ti oni to prebace jer jedino tako mozes proci jeftinije. Sve ostale opcije kostat ce te dosta kesa :$
daj jaranu koji ima auto cenera i otidjite zajedno po robu
majaba je napisao/la:
daj jaranu koji ima auto cenera i otidjite zajedno po robu
10 KM ? samo sam se gorko nasmijao :/
amAr_r je napisao/la:
10 KM ? samo sam se gorko nasmijao :/
je**š jarana koji ti i tog cenera uzme 
majaba je napisao/la:
je**š jarana koji ti i tog cenera uzme 
j**i ti to neam ja jarana koji ce ic do vlasenice, prelazit preko 100km samo zbog jednog paketa
A sta bi ti ? Da se je**s a da se ne naguzis ?

Neces ovo neces ono.
- Reci liku sa pika ili odakle je vec da nemas te pare i pitaj mozel sta jeftinije , nek ti spusti cijenu za 20 km , odi u citiex plati 30 km i eto . 10 si donji al ces bar dobiti taj paket.

Ili se zaleti u penny u velesicima ili vogosci pa kupi tegove.(koliko sam shvatio o njima se radi)
Zhak je napisao/la:
A sta bi ti ? Da se je**s a da se ne naguzis ?

Neces ovo neces ono.
- Reci liku sa pika ili odakle je vec da nemas te pare i pitaj mozel sta jeftinije , nek ti spusti cijenu za 20 km , odi u citiex plati 30 km i eto . 10 si donji al ces bar dobiti taj paket.

Ili se zaleti u penny u velesicima ili vogosci pa kupi tegove.(koliko sam shvatio o njima se radi)
Drugar, rekao sam da ne mogu nikoga poslati, radje cu sam otici, predaleko je, nema autobuske linije, iz Bugojna sam i gdje je meni Vogošća da ih odem kupiti...
Lik je cijenu vec spustio 30KM tako da ne moze vise.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.