Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ENC war3 INVITE vol.2

895 pregleda · 15 odgovora · otvorena 06.03.2007. u 23:19

Vremena je sve manje, zatvaramo prijave za team, tako bi molio kyoshija ( vidio sam da si redovniji na siteu ) da javish masku da napravi esl acc ako misli igrati u repki, i zadnja sansa svim igracima sa skillom da se prijave..

Samo msn ovdje ostavite..
msn: [email uklonjen] wana be zamjena !!!
no bnet acc sa dobrim statsima (restartan ladder!!!)
Sta god radili nemojte psovati nako ko kanterashi jer ono je prava sramota. Ako su ljudi bolji bolji su ako im ne mozes cestitati na pobedi onda stvarno ne znam...
ma i dok napisem dovoljno kreativnu psovku prodje me volja za njom
nema diskusije o imbalancu na ovoj temi.
Molim vas, neda mi se brisati komentare stalno, sljedeci put cu ih samo slappat...

btw, ako je neka rasa po tebi imba, igraj sa njom i shuti :s

Post dobio šamar od LizzarD

LizzarD je napisao/la:
Molim vas, neda mi se brisati komentare stalno, sljedeci put cu ih samo slappat...

btw, ako je neka rasa po tebi imba, igraj sa njom i shuti :s

Pali te samaranje samog sebe ? xD
Izvuceni su parovi drugog kola:

norway vs. hungary
austria vs. latvia
italy vs. finland
slovakia vs. croatia
belgium vs. spain

romania vs. bosnia and herzegovina

gl&hf
KingCrimson, Bird, Nightend, dvojica ja mislim iz idle.ro igraju im za repku realno gledano imate sanse ali sa dobrim lineup-om na mapama. gl
               Kyoshi je napisao/la:
KingCrimson, Bird, Nightend, dvojica ja mislim iz idle.ro igraju im za repku realno gledano imate sanse ali sa dobrim lineup-om na mapama. gl

realno gledano nemamo sanse, optimisticno gledano imamo sanse za uzet par mapa
TeG i idle.ro su njihova dva clana najbolja + King. Nightend im igra za EFC ja mislim.
Hej momci de nek se nego odgovorni javi kod mene preko msn [email uklonjen] da odigramo koji testmatch.

Samir

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.