Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno

gdje je najjeftiniji g5??

372 pregleda · 12 odgovora · otvorena 06.03.2007. u 18:17

vako, rijesih da kupim g5, ali mi nesto skup u mercatoru(to mi je najblize )-150km, ako ima negdje jeftiniji, pls recite, neam bodova za ponuditi, ali nadam se da cete pomoci
Didacta po mom misljenju... ili, jedan mi jaran sa tim radi, privatno na Skenderiji ali nabavlja iz Genelec-a. Nije ni tamo nesto skuplje, mada je vjerovatno jeftinije od Mercatora.
u kojem mercatoru si ga vidio? ^^
               Daesthanas je napisao/la:
u kojem mercatoru si ga vidio? ^^

mercator centar dobrinja
Com Trade
pa moze ti najmanje 10KM najjeftinije bit od najskuplje neke cijene...znaci razlike je gore dole 10KM,ako ti je do toga onda ga nemoj ni kupovat
koliko ja znam u mercatoru nema G5 ti si to sanjo ... nemozesh ga nowog nac ispod 120-130 da ga hebes ...
               d.sa- je napisao/la:
koliko ja znam u mercatoru nema G5 ti si to sanjo ... nemozesh ga nowog nac ispod 120-130 da ga hebes ...

Cuj nema u mercatoru G5 ima 100%
Bio je prije 3 dana kad sam ja bio gledo.
Kosta 150 KM ahah
Vise ti se isplati Mx518 kupiti nego G5 meni su skoro isti.
Meni prijatelj ima G5 pa kaze bacio 50 Km bezveze mogo Mx518 kupiti isto mu kaze.
A i meni
               d.sa- je napisao/la:

ima u mercatoru na dobrinji g5 i to u par boja.... nepravite momka budalom beze
didakta 120 KM G5
plus 138 KM G5
am.... Mercatoru ga nema ja sam trazio da kupim narucivo svaki dan kazu sutra ce g5 sutra ce g5 ja otiso pito imal ga uopce kolko kosta reko mi je lik da nezna kolko kosta jer trenutno nemaju g5 niujednom comtrade shopu u njih kosta negdje oko 145 maraka kada sam ja gledo al sada mi sve nesto poskupilo prije 2 mjeseca kupim g 15 platim ga 132 KM sada kosta 173 to je ono za nevjerovat. Ja sam ga kupio sebi u zk officu kosta oko 150 maraka imas godinu dana garancije u merkatoru pola godine pa et... meni bolje godina nego pola

Rješenje
ma ne isplati ti se uopste kupovat G5 ali ako si vec navalio onda bi didakta trebala biti tvoj izbor
               cannabis4mi0 je napisao/la:
didakta 120 KM G5
plus 138 KM G5

po cemu se razlikuje g5 i mx518 osim po izgledu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.