Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje U kanti Poništeno pitanje 40 bodova

Patike - repair

242 pregleda · 19 odgovora · otvorena 20.08.2012. u 16:24

Prije svega BŠMO i pozdrav za .ba članove.

Znači, imam adidas patike i nekad sam ih koristio za rukomet, al' im je otiš'o đon il' kako se to već zove, znači izlizale su se. Sad bi ih koristio za fudbal sa rajom kad igram jer su očuvane, al' ne mogu jer se baš kližu, tako da su mi skoro beskorisne. Da li je neko od vas čuo kako to može da se popravi, ili sam sebi nekada popravio taj shit.

Eto malo bodova, cija metoda uspije, bodovi su njegovi.
Popravit će ti ih bilo koji obućar xD

P.S. Sam ih nećeš sto posto 

@ Ja sam radio u nas kopačke.Pukla lijeva strana skroz. 10 KM
Lijepilo i lijepi :D

šalim se,odes obucaru cjenkaj se jer zna uzet 50 km za a uradi ti za 20 min.
Salih dragi odneses kemi i covjek ti uradi ;) ha ja ;) nece ti puno ni naplatiti :P :P
Uradi ovako:Ako imas neke stare,raspale patike da je djon u boljem stanju,ti lijepo uzmi skini djon sa jednih i stavi na druge problem rijesen,e sad to je malo tezi posao,a ako 'oces laganije to da uradis uzmi premazi donji dio patika ljepilom i stavi suvog lisca em ces ih popravit' em ces ih zbunjivat' sa sustanjem,salim ovo za lisce al' ono prvo je za ozb. 
emsel je napisao/la:
Salih dragi odneses kemi i covjek ti uradi  ha ja  nece ti puno ni naplatiti  
to onaj na maloj?
Odneseš bilo kojem obućaru i reci mu da ti obnovi đon. On će ti reći može li se to uraditi ili ne može, jer oni većinom rade to na cipelama i slično, ali ako neće nešto puno utjecati na izgled i udobnost tih tena, onda će uraditi. I pogađaj se za cijenu s njima, nemoj na prvu ako ti kaže 50 kermi odma' izvaliti 
ZES je napisao/la:
Odneseš bilo kojem obućaru i reci mu da ti obnovi đon. On će ti reći može li se to uraditi ili ne može, jer oni većinom rade to na cipelama i slično, ali ako neće nešto puno utjecati na izgled i udobnost tih tena, onda će uraditi. I pogađaj se za cijenu s njima, nemoj na prvu ako ti kaže 50 kermi odma' izvaliti 
nista, odo onda obućaru, neću ja to dirat. ma kakvi 50 kermi, patike sad kakve su ne vrijede 40 
Sindrom1ran je napisao/la:
nista, odo onda obućaru, neću ja to dirat. ma kakvi 50 kermi, patike sad kakve su ne vrijede 40 
Otidji u BBI i pitaj nekoga (znam da ima) kao marker (koje su ti boje tene) - imas crni ,bijeli itd i samo one dijelove koje su ti se izlizale , znas ono kad ostanu linije e te linije nestanu.Moj jaran je to kupio ali nije u Bosni i vjeruj mi eto tene je dobio kao nove a marker kosta 10km .
Izadji iz kuce covjece , kako vas nije stid ovakve teme pravit..
rason je napisao/la:
Izadji iz kuce covjece , kako vas nije stid ovakve teme pravit..
Samo malo zagrijes djon da se kako bi reko deformise ,da se smezura i nece se vise klizat tako ja radim kad kupim poligonke za gumenog terena a ocu da igram po betonu ,znaci samo malo zagrijes da se deformise ta glatkoca i deres ............
Zhak je napisao/la:
Otidji u BBI i pitaj nekoga (znam da ima) kao marker (koje su ti boje tene) - imas crni ,bijeli itd i samo one dijelove koje su ti se izlizale , znas ono kad ostanu linije e te linije nestanu.Moj jaran je to kupio ali nije u Bosni i vjeruj mi eto tene je dobio kao nove a marker kosta 10km .
Ja u Kaknju, moram se u rajvoSa nakanit' da dođem 

hvala ipak.
odes kod obucara platis 5 10 km sacekas dan dva i to je to
to onaj na maloj?
nije ba gore u albaniji covjek najbolje radi . Uzet ce ti eventualno do 10 km meni nekad ni ne naplati. Ondje 10 metara od Zajketovog dede ;)
Ja u Kaknju, moram se u rajvoSa nakanit' da dođem 

hvala ipak.
Nisam znao , uglavnom ako to nadjes kupi.
5km obucar to refresha da valja
Jarane da ne smaram te !

To se da popraviti jedino kod obucara jer je to malo teze :/

Tako da ce to biti oko 10km ili cak 5 meni je uzeo za Starke izlizale se skroz nisi mogo hodat po cesti a da se ne klizes 5 km sam platio .:)

I
Mozes ti njih napraviti, ali ako ces fudbala igrati u njima opet ce otici brzo 
Frisk je napisao/la:
Mozes ti njih napraviti, ali ako ces fudbala igrati u njima opet ce otici brzo 
Zaključak: Prestani se baviti bilo kojim sportom. 
ko da si rodjen u nju jorku pa nikad nisi cuo za obucara :S

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.