Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Steelseries extension cable

196 pregleda · 3 odgovora · otvorena 19.08.2012. u 10:03

Jel zna neko da li se moze u nekoj od nasih IT radnji kupiti posebno extension cable? Ako moze u kojoj?

tj. onaj produzni kabal za siberiu v2 (crni ).

Ili ako neko ima a hoce da proda po razumnoj cijeni, ili zvucnu nek se javi na pp. Mrsko mi cekati sa ebaya da dodje.
Pogledaj u terabajtu. Imaju oni toga sigurno, ako ništa zamoli ih da ti izvade iz jednog paketa(SS Siberia v2 ili 5H v2, mislim da su isti), pa daj im 10 KM više ako ti je toliko hitno
amsi je napisao/la:
Pogledaj u terabajtu. Imaju oni toga sigurno, ako ništa zamoli ih da ti izvade iz jednog paketa(SS Siberia v2 ili 5H v2, mislim da su isti), pa daj im 10 KM više ako ti je toliko hitno :)
čuj zamoli da izvade ahahahahah skontaj se paša zamisli kupiš siberie i nemaš produžnog u je****j kutiji ?
EN1QMA je napisao/la:
čuj zamoli da izvade ahahahahah skontaj se paša zamisli kupiš siberie i nemaš produžnog u je****j kutiji ?
Znaš li ti koliko onih tih paketa imaju ? Posebno praznih, ili paketa u kojima se nalaze samo slušalice ili samo taj kabal ? Prije nego što napišeš, odnosno izvališ neku glupost, pročitaj šta si napisao, malo se saberi Oni će ti za 10 KM više(što ćeš njima dati za kahvu) izvaditi taj kabal i prodati ga.

@Ovaj ispod mene, pametnjaković.

http://pokit.org/get/?5ed2bd24adc322f85a9fc2f658c314aa.jpg

Možda i klan dobiješ usput. Prvo, ne vjerujem da živiš u Sarajevu, a i ako živiš, izgleda da nisi upućen sa nekim osnovnim shopovima. U terabajtu će mu sigurno izaći u susret, napomenuo sam da ako nemaju zasebno produžni kabal, neka ih pita ima li kakva druga solucija(drugu soluciju sam napisao u prvom postu, ne mogu ponavljati sad).

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.