Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

NBA Live 07

64 pregleda · 5 odgovora · otvorena 12.08.2012. u 12:56

Pozdrav

Pošto imam slab PC hoću da skinem ovu igricu.Da pitam,jel ko imao iskustva s njim,valjal ?
Igrao sam ja igricu, solidna.
Bolje uzmi FIFU 07
buzzy je napisao/la:
Vidi moze li ti NBA2k7 na PC , ona mi je bolja nesto

http://www.youtube.com/watch?v=WfW0u3IgCCE
Ni jedan nba2k se ne preporcuje osim ako neces igrat nba2k11 i 2k12. NBA live serijal ima mnogo bolji gameplay (ako si vec igrao neke EA sports igre, neces imat nikakvih problema) i mnogo je laksi za koristenje (na 2k serijala ne mozes se snac u meniu, a ja na 2k11 citav dan pokusavo skontat na koji fazon radi menu, al eto 2k11 i 2k12 imaju mnogo bolji gameplay od bilo koje ea bball igre).

Skini je, neces se pokajat.

btw. Ne skidaj live 08, ima neki bug kad se zavrsi prva četvrtina. Crasha se igra, al ima neka fora kao otvori-zatvori menu par puta, al uzmi 07 jer je u mnogo čemu bolji od 08.

HF

Post dobio aplauz od DrawN

DZAVID je napisao/la:
Ni jedan nba2k se ne preporcuje osim ako neces igrat nba2k11 i 2k12. NBA live serijal ima mnogo bolji gameplay (ako si vec igrao neke EA sports igre, neces imat nikakvih problema) i mnogo je laksi za koristenje (na 2k serijala ne mozes se snac u meniu, a ja na 2k11 citav dan pokusavo skontat na koji fazon radi menu, al eto 2k11 i 2k12 imaju mnogo bolji gameplay od bilo koje ea bball igre).

Skini je, neces se pokajat.

btw. Ne skidaj live 08, ima neki bug kad se zavrsi prva četvrtina. Crasha se igra, al ima neka fora kao otvori-zatvori menu par puta, al uzmi 07 jer je u mnogo čemu bolji od 08.

HF
Meni je dobar i 2k7 koji ima bolju grafiku od 2k8 ...

A 2k10 , 2k11 , 2k12 pwn
Dobra je, samo je grafika malo losija ali nista se drugo ni ne ocekuje.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.