Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Samsung Galaxy Ace

188 pregleda · 13 odgovora · otvorena 09.08.2012. u 15:13

Cao cao.
Imam problem s navedenim mobitelom. Baterija mi se ne normalno trosi, znaci mob sam kupio nov prije nekoliko dana i ne bi reko da je baterija sad crkla.Za nekih pola sata baterija se na pola isprazni ali kad iskljucim mrezu tj ukljucim profil bez mreze baterija je u normali...
Jeli normalno da se tako brzo trosi baterija ili...?
moj jaran ima taj mob takodje i kupio ga novog,baterija mu cisto smece ni po dana ne moze izdrzat kad ga koristis 
Kod svakoga baterija jedva dan izdrzi 
Kada ti nesta ne crtica, da li ti se ugasi mobitel ? Ja sam imao jedan stari samsung mobitel i stalno je pisalo da je baterija prazna, dok se iskreno nikada nije gasio...
Ja imam galaxy ace i poznajem dosta njega to je do tvog veoma loseg punjaca punjac mozda nije namijenjen za galaxy ace vec za neku motorolu i oni ga tebi uvale a i da kazem baterija je veoma slaba ako bude sta zapelo meni se obrati
Imam S3 pa mi čupa ko ludo, svaki dan punim..

Odi na Postavke - Baterija (ako imaš) i pregledaj tamo sam što ti najviše čupa baterije. Primjerice, meni najviše čupa zaslon (zato smanji ga na min), čekanje, čupa ti sam OS, mirovanje, blabla..

Ako ništa drugo, odi i pogledaj da si kupiš drugu bateriju, možda ima neka jača :\
dea je napisao/la:
Imam S3 pa mi čupa ko ludo, svaki dan punim..

Odi na Postavke - Baterija (ako imaš) i pregledaj tamo sam što ti najviše čupa baterije. Primjerice, meni najviše čupa zaslon (zato smanji ga na min), čekanje, čupa ti sam OS, mirovanje, blabla..

Ako ništa drugo, odi i pogledaj da si kupiš drugu bateriju, možda ima neka jača :\
Zaslon sam smanjio, cekanje tj mrezu kad iskljucim onda baterija bude pod kontrolom.Zato sam vas pitao jeli kod svih tako ili samo kod mene...
Je li kad igraš igrice ili kad ništa ne radiš,imam i ja samsung galaxy mini 2 i baterija mi se baš brzo troši kad igram igrice,a ovako kad ništa ne radim nije,evo već 2 dana je na bateriji,malo više od pola ..
Imaš onaj upravitelj zadataka i vidi tu trenutne procese i izgasi ..
Ja imam taj mobitel, i gledaj ovo, imas gore signal za bateriju, rijetko ikada je puna, jedino poslije punjena, skoro stalno mi pise da je baterija slaba dok u biti nenormalno vise vremena izdrzi dok pise da je baterija slaba nego kad je ono normalno :)

A ako ti bas prebrzo ide baterija vrati ga, jbg.. Meni moze oko 24 sata normalnog koristenja :)
kad kupis mobitel obicno kazu pusti ga da se do kraja isprazni pa da kraja napuni 2-3 prva puta
jesi to fino radio?
Xelthos je napisao/la:
Zaslon sam smanjio, cekanje tj mrezu kad iskljucim onda baterija bude pod kontrolom.Zato sam vas pitao jeli kod svih tako ili samo kod mene...

Dugo drži tipku, prati da ti bude sve pogašeno. Također, ja sam si instalirala Task Killer i ono mi automatski sve gasi iz pozadine. Prati uvijek da li ti je ugašen wifi ili mobilni podaci. Svim tim forama ćeš uspjeti da ti makar cijeli dan izdrži, ako ne dan i pol :\
ma ljudi pricajte vi sta hocete al iphone 3gs je žito
peglam ga po cijeli dan i igram igrica na njemu itd i opet na kraju dana imam makar 40% baterije
a da ne govorim kako malo trosi kad samo slusas muziku
3h slusanja muzike uzme svega 4% baterije
umjesto galaxy ACEa svakom preporucujem iphone 3gs jer su u istom cjenovnom rangu
a 3gs ima daleko jaci GPU i bateriju ne trosi tak besmisleno ko galaxy ace i ostali androidi
Baterija kod Androdi telefona moze trajat 36h. Tebi je mobitel generacije Galaxy. Oni jos brze trose bateriju. Jedan podatak, zadnji LG-ov mobitel moras puniti svako 3h... Stoga, s mobitelom ti je sve uredu 
Baterija na tom telefonu je fakat čisto smeće, djevojka mi ima telefon, dopisujemo se dobar dio dana, pred spavanje igra malo igrica nekakvih, znači ne koristi 50% "kapaciteta" telefona i uvjek je baterija pri kraju, brzo se praznit, itd. itd.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.