Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 100 bodova

Gdje naci Cigar Cutter?

531 pregled · 15 odgovora · otvorena 08.08.2012. u 22:32

Dobro vecer kolege, sta mai.

Interesuje me sljedece, gdje u Sarajevu ima kupiti Cigar Cutter. Treba mi jer znam vise puta mjesecno da pusim kubanku ali je nikada ne mogu zavrsiti do kraja pa bacim bezveze jednu cetvrtinu, a s ovim bi fino mogao odsjeci i sacuvati za kasnije.

Volio bi da mi neko da informaciju ko je siguran gdje to ima uzeti.
NIXONSTYLE je napisao/la:
brate vidio sam i ja taj artikl ali necu makaze da vadim u kaficu, trebam ovakav slican sa slike.
KajotY je napisao/la:
brate vidio sam i ja taj artikl ali necu makaze da vadim u kaficu, trebam ovakav slican sa slike.
probaj naci na ekupi.
bROKENZ je napisao/la:
probaj naci na ekupi.
Mogu ja naruciti to sebi sa Amazon.com al mrsko mi je cekati hocu da vidim ima li u Sarajevu da se uzme
A kako da se dog da mi posaljes kubanki makar 1 platicu :D u ovoj mojoj vukojebini ni cigara harni nema :D
ne moras vjerovati , al kod mene na ap u b fazi lik prodaje duhan i ova sranja . 1000% provjereno
Jao, imao sam ja ovo sranje, moram provjeriti stare kutije. U men stari pusio kubanke, sad za drine nema!

Tako ces i ti.....
Mislim da ovo nemaš nigdje u Sarajevu kupit, jer ovi naši ne puše kubanke, i ako se nađe neki on to naruči iz Amerike ili tako neke države. Tako da ne preostaje ti ništa drugo nego da kupiš na amazon. gl
ak ce ti ko ic do zga imas cigar shop u gajevoj ak nije zatvoren imali su gro cuttera, i imas smart shop u ilici gdje mozes narucit bilo kaj ak nemaju, prek ebaya i dealextrema se takve stvari neisplati uzimat
Rješenje
Vidi u Tobacco Shopu kod hotela Evrope kad nastaviš dole niz ulicu imaš sa lijeve strane tobacco shop, tu imaš najvjerovatnije, ako tu nemaš, nemaš nigdje.
Chwilla 2, tobacco shop pored kafica "Varadero".
BBI kad udjes sa lijeve strane , pored info pulta. Tu mora biti.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.