Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Alien Swarm

147 pregleda · 11 odgovora · otvorena 08.08.2012. u 21:30

Alien Swarm

Free 2 Play game on steam.

http://www.metacritic.com/game/pc/alien-swarm

http://store.steampowered.com/app/630/

Dali igra neko ovu igru?

Može do 4 igrača u CO-OP modu. Strašan gameplay, dosta dosta adrenalina, a Boga mi i teška je, od easy do brutale, pa ko voli nek izvoli. Medic, Tech, Sarge, šta vam se sviđa izaberite, pomognite timu, sve u svemu jedna od boljih igara koje sam igrao, a pri tome i sasvim džabe.

Vaše mišljenje, iskustva, igranje, koji ste level i slično.

Pozdrav.
Imam igricu na steamu i rijetko je igram. Prije sam igrao aktivije dok sam imao stari steam i bio sam neznam 4-5 prestige Ugl grafika dobra, gameplay još bolji

EDIT:

Samo je pomalo dosadno pošto stalno isto prekucavaš Ne znam jesul sad apdejtovali kampanju
Silverinyo je napisao/la:
Imam igricu na steamu i rijetko je igram. Prije sam igrao aktivije dok sam imao stari steam i bio sam neznam 4-5 prestige :) Ugl grafika dobra, gameplay još bolji :)

EDIT:

Samo je pomalo dosadno pošto stalno isto prekucavaš :) Ne znam jesul sad apdejtovali kampanju :)
Nisu nažalost je još ona ista. Ali eto :) može se igrati, zanimljivo je kad si na skype ili ts3 Vas 4 i zezate se pucate, smijete i slično.
Evo, upravo sam stavio da se skine

- Takodjer skidaju jos 2 lika koja ce samnom igrat, tako da jos neko sa nama mozes
miire je napisao/la:
Evo, upravo sam stavio da se skine :)

- Takodjer skidaju jos 2 lika koja ce samnom igrat, tako da jos neko sa nama mozes :)
nikopol2k dodaj pa ćemo da pucamo 24/7 ultra pro healer se javlja na dužnost hihi.
Johnie_Walker je napisao/la:
nikopol2k dodaj pa ćemo da pucamo 24/7 ultra pro healer se javlja na dužnost hihi.
dodao sam te :] miire ~kkk
miire je napisao/la:
dodao sam te :] miire ~kkk :D
Vidio sam GL HF :D

Samo invite kada završiš i nema problema :D
miire je napisao/la:
dodao sam te :] miire ~kkk
eo i mene ako fali
Igrao sam ranije,i veoma zanimljiva igra,ali mi je dosadila,bas zbog malo levela.

Sada si me zainteresovao da opet skinem igru
TRN je napisao/la:
Igrao sam ranije,i veoma zanimljiva igra,ali mi je dosadila,bas zbog malo levela.

Sada si me zainteresovao da opet skinem igru :)
Očekivao sam mnogo više odgovora na temu, ali hajde daj šta daš, ja mire i još par osoba smo se zajebavali drama u igri :D
Johnie_Walker je napisao/la:
Očekivao sam mnogo više odgovora na temu, ali hajde daj šta daš, ja mire i još par osoba smo se zajebavali drama u igri
hahaha, ma malo smo igrali, sutra cemo nastaviti. Smorilo me bilo pa otisao vani
miire je napisao/la:
hahaha, ma malo smo igrali, sutra cemo nastaviti. Smorilo me bilo pa otisao vani 8)
Lažeš miire rek'o si na ts-u da ideš u shop :$$

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.