Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Andorid Game

149 pregleda · 10 odgovora · otvorena 08.08.2012. u 16:55

Nasao sam ovo ako neko moze da mi predlozi neku android igricu :)
Zaboravio sam napisat za samosung galaxy young
Nema, pretražio i google play, i pirate bay i ostale stranice za igre al samo ima za PC
DZAVID je napisao/la:
Nema, pretražio i google play, i pirate bay i ostale stranice za igre al samo ima za PC :(
znam za njih al nezz za igricu kuco sam incredibles nema :$
Spirit hd.

Zna li neko kako da instaliram igru na andoid, skinem sa neta .apk i znaci prebacim na memory karticu i ne znam na mobitelu da je nadem. Znaci bez wi fi-a kako da instaliram. Ne znam naci na telefonu gdje sam prebacio. D

Znaci bez wi fi-a.

@wiize ; nabijem te na Bobana Rajovica black edition XD
Temple run
Basketball shot
Angry Birds
Player reactor
Doodle jump
Vjesala
National Flags
Football quiz
Fruit ninja
Fruit slice

ima ih jos dosta ;)
orochi je napisao/la:
Spirit hd.

Zna li neko kako da instaliram igru na andoid, skinem sa neta .apk i znaci prebacim na memory karticu i ne znam na mobitelu da je nadem. Znaci bez wi fi-a kako da instaliram. Ne znam naci na telefonu gdje sam prebacio. D

Znaci bez wi fi-a.

slažem se, odlična igra, veoma je zarazna
orochi je napisao/la:
Spirit hd.

Znaci bez wi fi-a.

Koji ti je mobitel ?
Fruit njinja,tim sa se ja kod jarana iz skolske klupe ubijao
orochi je napisao/la:
Spirit hd.

Znaci bez wi fi-a.

Otvori neki file explorer i samo pokreni taj .apk fajl. Ako nemaš nekog built-in explorera il je postojeći sranje, skini neki s marketa. Ja koristim 'ES File Explorer', al ima i drugih.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.