Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Lik je objasnio!

844 pregleda · 20 odgovora · otvorena 08.08.2012. u 06:22

Ne znam da li administratori dozvoljavaju ovakve teme, ako je protiv pravila ili nije na pravom mjestu neka je admin/mod obrise.
Drug me je zamolio da za njega otvorim ovdje temu, lik je opisao neku svoju pricu i usput opisao danas klinke, ne znam kako vi ovo dozivljavate, ali meni je stvarno smijesno. Tekst nije nimalo dosadan, sto vise citate, sve vise zanimljivo, a i nema puno citati.

Radi se o tumblr postu.

http://darkblackproduction.tumblr.com/
Niti me je nasmijao , samo sam se sjebo i fakat skontao da jeste tako.

08J45||10

ovo ko da si ti pisao , 30 minutes ago.
Nije smijesno nesto XD, samo sto je lik prepricao istinu, dosta tih curica koje zive od lajka, mislim de skontaj malo? biti sretan ako ti neko lajka profilnu i moliti za lajk? pa ocito da onda nisi sav svoj.. Ugl text je extra, istina danasnjice (Nazalost)
al smokre im se gaćice XD ne kontam šta se njemu zapravo desilo pa je ovo napisao sve, gore navodi ja sam kreten što sam pao na te fore i slično a dole navodi neke klubove i tako te stvari
Surova istina, vrijeme je ucinilo svoje
Istina ! Ma sve ti se promjenilo današnja djeca umjesto da idu vani igraju oni budu u kupatilu i slikaju se za facebooka.Ma to treba svima po isključivati internet i idemo svi vani igrat fuce :D Facebook je vecinu nas promjeno !
tekst je sjebada , ali mogo nam je objasnit sta se desilo sa tom klinkom :)
Tužno ali istinito, i feel you bro.
Dobar 9-)

Znam krdo cura ovakvih kakve je on opisao.Uvjek sam birao fine cure koje se ne fale koje imaju par prijateljica, koje su smirene, koje te nece zajebate za sedmicu dana.To su cure koje ja volim a ne neke stoke koje imaju po 100 prijateljica sa kojima se vidjaju na dan pa pricaju tamo ogovaraju i tako to.
ajde ajde sta sada tu cvilite i govorite da je ovo istina kada ste svi vi isti i svi koristite internet kao sredstvo za upoznavanje i ugovaranje, da vam toga nema vi bi bili usamljeni i napaljeni ka sto ustvari i jeste

danasnje cure vake nake, a kakvi su to muski? idete iz kafica u kafic i to dobro znamo zasto i povr svega ganjate mladje od vas jer ste nesposobni za nesto vise niti zanimate starije cure.... uvijek je bilo ono " ma ja lakse nam je manipulirati djecom "
Stvarno objasnio lik, svaka mu cast, cista istina.
Frajer sve što je rekao je istina za trebe.
Hale1337 je napisao/la:
al smokre im se gaćice XD ne kontam šta se njemu zapravo desilo pa je ovo napisao sve, gore navodi ja sam kreten što sam pao na te fore i slično a dole navodi neke klubove i tako te stvari :r
Hajde sad ti budi pametan smisli nesto bolje, nisi u stanju hodati kako treba lik je rekao ono što je httio i svaka mu čast, odavno nisam čitao realnij tekst koji opisuje stanje bolesnih cura.
Qwen je napisao/la:
Hajde sad ti budi pametan smisli nesto bolje, nisi u stanju hodati kako treba lik je rekao ono što je httio i svaka mu čast, odavno nisam čitao realnij tekst koji opisuje stanje bolesnih cura.

reto mali nisam ja nista lose rekao, nego kazem samo kad je poceo pricat o tome kako je on nesto uradio nek zavrsi, cya
Qwen je napisao/la:
Pa kakva god tema bila uvijek se jedan mora javit da malo baci kakicu po njoj , znaci nista novo ... ne znam sta se raspravljas

Tema : Potpuno si upravu sve se slazem !!!
Hale1337 je napisao/la:
al smokre im se gaćice XD ne kontam šta se njemu zapravo desilo pa je ovo napisao sve, gore navodi ja sam kreten što sam pao na te fore i slično a dole navodi neke klubove i tako te stvari :r
Izadji malo vani sine vidi imal raje sta oni rade ? Nabio si 1000 postova i ona sad neko na ovom forumu.
Text prejak. Svaka čast piscu. Zadnji pasus me oduševio.
eNgine je napisao/la:
Izadji malo vani sine vidi imal raje sta oni rade ? Nabio si 1000 postova i ona sad neko na ovom forumu.
drug više sam napolju od tebe, vjeruj mi. ti si 93 godište, umjesto da ideš negdje ti visiš na gamersu, kao večina gg prijatelju

ne citiraj me više, hf

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.