Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Steam Error

181 pregled · 8 odgovora · otvorena 06.08.2012. u 15:33

poz svima

maloprije sam isao exit na steamu, sad hocu da ga otvorim i pise Steam.exe(main exception): Unable to load library SteamUI.dll, Win32 Error 126 "The specified module could not be found."

pomagajte
Ovajj, izgasi firewal ili analiziraj sa antivirusom ili iskljuci antivirus pa probaj ..

Ako imaš avast;

1º) Go to Real-Time Shields --> Real-Time Shield of System archives --> Advanced Options.

2º) In exclusions, put your Steam folder with all the 3 marks (Reading, Writing and Execution) i.e. "Crogram FilesSteam" and accept.

3º) In Maintenance --> Virus Vault, restore "vstdlib_s.dll".

This will restore the dll and avoid any future deletes from it and possible others. This worked for me and i think it can help you too.

Post dobio aplauz od skile

NIXONSTYLE je napisao/la:
Ovajj, izgasi firewal ili analiziraj sa antivirusom ili iskljuci antivirus pa probaj ..

Ako imaš avast;

1º) Go to Real-Time Shields --> Real-Time Shield of System archives --> Advanced Options.

2º) In exclusions, put your Steam folder with all the 3 marks (Reading, Writing and Execution) i.e. "C:Program FilesSteam" and accept.

3º) In Maintenance --> Virus Vault, restore "vstdlib_s.dll".

This will restore the dll and avoid any future deletes from it and possible others. This worked for me and i think it can help you too.
Ne znam samo zašto ljudi avast stavljaju kao zaštitu, kad pravi desetine drugih problema.

Ako ti ovo gore ne pomogne, izbriši clientregistry.blob fajl i pokreni steam :)

Post dobio aplauz od skile

Elysium je napisao/la:
Ne znam samo zašto ljudi avast stavljaju kao zaštitu, kad pravi desetine drugih problema.

Ako ti ovo gore ne pomogne, izbriši clientregistry.blob fajl i pokreni steam
Ja koristim avast,zato što je lahko naći krek.
TAU je napisao/la:
Ja koristim avast,zato što je lahko naći krek.
Imaš "hilajde free antivirusa" uopšte nemoraš tražiti krek za njih, by the way, ako se ima dovoljno para može se neka manja licenca uvijek kupiti" :)
Elysium je napisao/la:
Imaš "hilajde free antivirusa" uopšte nemoraš tražiti krek za njih, by the way, ako se ima dovoljno para može se neka manja licenca uvijek kupiti"
kad probam otvorit izadje mi sa avasta MALWARE BLOCKED object : tier0_s.dll infected
MAkK1EgUUUd_ je napisao/la:
kad probam otvorit izadje mi sa avasta MALWARE BLOCKED object : tier0_s.dll infected :r
Pa imaš očigledno virus, pobriši sve živo što ti se nalazi u "karantini u AV-u mada ti ne gine instaliranje ponovno steama" a boga mi i na kraju obaranje čitavog sistema.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.