Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Sarajevo prodaja satova

169 pregleda · 8 odgovora · otvorena 05.08.2012. u 01:58

Pozdrav,

prvo da zamolim moderatore da temu ostave bar do sutra ujutro otvorenu jer mi je hitno potreban odgovor. Hvala. :)

Zanima me gdje u Sarajevu ima neka provjerena radnja sa prodajom satova. Znaci da su u pitanju neki malo luksuzniji satovi i naravno da nisu neke kopije. Bilo bi dobro ako neko zna za takvu radnju da ima u BBI centru ili sl. jer se ne snalazim bas po Sarajevu.
A ako ima neko da se izrazito razumije u satove i ko bi mi mogao pomoci pri izboru istog, ako mu nije problem da mi napise poruku pa da progovorimo koju...

Hvala :)
imas u BBi cim udjes.

i bas su poskupi i luksuzniji su ;*

nadam se da sam pomogao :D
Imaš u BBI, onda kod Vatre swatch imaš. Zatim gore kod bezistana imaš isto. A i kod tržnice pored Levis-a imaš jako lijepe i skupe satove. 
Na Bascarsiji kad od Sebilja ides prema Ferhadiji, pa ima jedan sahadzija(urar) s lijeve strane, prodaje starije mehanicke satove. Naravno imaš i ovih malo naprednijih . gl
Znaci spominju se te tri cetiri radnje, potrudit cu se da ih prvo sve obiđem pa onda odaberem onaj pravi. Hvala vam puno :)

Samo kakva je situacija kod vas nedjeljom? Radi li sta ili je sve to pozatvarano?
A koliko para mislis potrosit ?
DrawN je napisao/la:
Imaš u BBI, onda kod Vatre swatch imaš. Zatim gore kod bezistana imaš isto. A i kod tržnice pored Levis-a imaš jako lijepe i skupe satove. :D
Odblokiraj me, na blok sam listi tvojoj xd
I kako da te odblokiram, slucajno ono pritisnu "uzvrati blokom" :/

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.