Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ima neko pametan predlog

301 pregled · 13 odgovora · otvorena 02.08.2012. u 18:53

ljudi imam vremena vise nego ikad i stalno ga provodim na racunaru ... dajte mi kakav predlog da zaradim novac preko ovog interneta !! Nemoraju to biti stranice tipa ShareCash ili sl. Dajte kakvu ideju za lovu :D :D

Molim vas nemojte neke glupe predloge tipa haj kupi sjeno il nesto tako ... zivim u gradu ipak :S
Pa ako neznas engleski, to je fakticki nemoguce..
Pozz.

btw.. nemoj dizat 2 teme jer ces uvijek dobiti iste odgovore, kao sto sam ti rekao bez engleskog - krampa lopata i kopaj kanale - ..
napravis sebi stranicu uradis dizajn sve fino kad stranica busde posjecena stavis google reklame

ili drugi nacin postani youtube partner
Idi radi dostavu za neki fast food, resoran, raznosi one letke za dp market, konzum hu ha.. Uvijek se moze naci nesto
HTML
PHP
C++
JAVA
Adobe linija programa.

Googlaj, pusti igrice, to te nigdje neće dovesti, pošto vidim da nisi hardcore gamer, nikada nećeš ništa dobiti, osim krive kičme.

Usput, sve ovo nabrojano ti može dovesti mnogo love, ako pametno radiš. A hvala bogu imaš internet i TUT, a za knjige da i ne pričam.

Između ostalog, radi kao konobar ili slične poslove, peri suđe u kuhinjama itd.

Ima mnogo načina i van online svijeta.

Pozz.
Ako si za za zaradu na netu imam prijedlog . Sitna zarada ali pomalo : NeoBux,Clixsense,ADmimsy :) . Ta 3 sajta :) Ja radim 4 dana i skupio 22 centa na clixsense ^^ na neo 13 centi a na ADmimsy 18 centi :)
Otiđi malo prošetaj vidi traže li igdje ispomoć mora biti oglasa!Pitaj rodbine ako im treba nešto pomoć pomozi im pa dat će ti pare!Pomozi isto roditeljima dat će ti džeparac :D
Ako misiliš nešto preko neta onda su ti ovi gore rekli uči HTML,CSS
Udri po nekom programskom jeziku, nece ti donijeti zaradu ovo a ni sljedece ljeto, ali u buducnosti ce jako dobro doci (pogotovo ako se planiras baviti IT-om u narednom periodu zivota).

Kao sto neko gore rece bar je danas net pun tutova i e-knjiga, tako da ti izvor znanja nece predstavljati problem, jos ako imas nekog druga ili bilo koga iz blizne ko se malo vise razumije u to, nece biti problema, ali jedini uslov za uspjeh je trud i volja. Tako da sto prije krenes i odlucis da to naucis, brze ces i zavrsiti.

E sad se postavlja pitanje, koji jezik uzeti, ja sam citao malo po netu i ljudi preporucuju C# za pocetak, e sad bilo bi dobro da se javi neko iskusniji u tom polju pa da ti predlozi. Takodje HTML&CSS su jako dobar combo u danasnje vrijeme, te se sve vise stvari okrece tome.

Pa eto ako se odlucis na ovo javi, i ja bih poceo, ali mi je mrsko samom.
Napravi yt chanel i postavljaj nesto vezano za gaming, za godinu dana ces ogroman novac dizati (samo ako budes redovno izbacivao video)
csn0b je napisao/la:
Ako si za za zaradu na netu imam prijedlog . Sitna zarada ali pomalo : NeoBux,Clixsense,ADmimsy :) . Ta 3 sajta :) Ja radim 4 dana i skupio 22 centa na clixsense ^^ na neo 13 centi a na ADmimsy 18 centi :)
mani se takvih sajtova, bolje nauci neki programiski jezik kao sto su vec neki preporucili ili web dizajn i onda si gospodin
online kazinooooooo ftw
Igraj npr WPT online, mozes fine pare uzet, a mozes i sve izgubiti zavisi kakav si.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.