Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

konfiguracija racunara

171 pregled · 12 odgovora · otvorena 31.07.2012. u 23:01

Vecer gameri,

pitanje jedno

za koliko mogu prodat centralnu jedinicu
RAM : 1gb
Graficka : Ati Radeon x1860 512mb 32bit
Procesor : 1,6 core duo
HDD : 90 GIGA

i gdje mogu naci covjeka koji sklapa konfiguracije i to : !
e vako imas na grbavici u mercatoru . ComTrade se zove radnja tu covjek sklapa konfiguraciju.

a za ovaj komp tvoj nez kolko bi ga mogo prodati negdje oko 250 - 300 !
amirson_1 je napisao/la:
e vako imas na grbavici u mercatoru . ComTrade se zove radnja tu covjek sklapa konfiguraciju.

a za ovaj komp tvoj nez kolko bi ga mogo prodati negdje oko 250 - 300 !
Ma kakvi tolko para stati je.
Da si koristio search nasao bi sve.
Imas bricka ovdje pitaj njeg.
Aldin je napisao/la:
Ma kakvi tolko para stati je.
Da si koristio search nasao bi sve.
Imas bricka ovdje pitaj njeg.
ma bubno qme ;) ali ipak 200 km !
evo i ja isto

ram : 4 gb ddr2

grafička : ati radeon hd 6970 ddr5/1 gb

procesor: intel dual core 2700 MHz

hdd : 300 gb

neka kaže neko cenu
Ja za takvu konfu ne bi dao više od 150 KM,
a što se tiče sastavljanja obrati se brick-u i imaš njegove teme u kojima je on sastavljao razne konfe
cijena te centralne je 180 maxilano. a to drugo imaš u comtrade-u, meni čovjek ubacio i5 cpu 4gb rama 1gb nvidia za 750 km gl
najvise drug sto mozes dobit za njeg je jedno 150 km i to bi ti bilo previse. pogledaj na piku kakve ljudi daju konfiguracije za 300km ,)
Brate sta je taj brick Bog ovdje? Vi svi operisani od kompjutera a neki ko fol gameri??

Pa morate kopcat neke stvari, i odprilike shvatit kako tehnologija napreduje i sta vam treba, i vecina vas puca cs 1.6 igra koja je izasla prije Krista, ne treba za counter neki nabrijani dual core i 8 giga rama i graficka od 500 maraka,
Ako ce te uzimati kuciste, ciljate odma na neki i3 ili i5, 4 gige rama(sto vise jos bolje), 500 GB Hard Diska, i neku mid graficku od 150-200 km (radna memorija bar da je ddr3) i na to lijepo roknete neki 64 bitni OS i picite, konfa je super za solidnog usera, pokrecete dosta igrica, uvijek mozete ubacit bolju graficku. Naucite malo koristiti google a ne pitati gluposti poput gdje cu kabal ustekat!??

Zelim vam sve najbolje :), Peace! (i izvinte na gramatici u zurbi sam)

@topic

I sta se tice teme ako izvuces 150 KM na konju si..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.