Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ADSL brzina -.-

245 pregleda · 17 odgovora · otvorena 30.07.2012. u 01:31

Sta je ovo ba ? Svima ili samo meni ? -.-
Skidam na lolu patch od 600mb a skida 9kb/s :S
Do tebe je to 

ping torent on
haaaaahaahahhaahah xD

kod mene je normalno sve :)
Do cega bi moglo bit do maloprije normalno islo,samo sto sam novu grafu stavio i skinuo drajvere -.-

WTF ba :S Ugasio lol 1.3 na speed testu upalio lol 0.35 :S
Kod mene je zezalo cio dan danas , al eo popravilo se sada.

Ugl :

b0k1 je napisao/la:
Kod mene je zezalo cio dan danas , al eo popravilo se sada.

Ugl :

Brate kod mene ekstra bilo cijeli dan  , maloprije se dogovorim sa ekipom da igramo a posto nisam odavno bio kuci krenem da updateujem kad ono 4kb/s,sad sam iskljucio peer to peer transfer pa ide nekako po 200kb,al na speed testu i dalje 1.3
Demonijak je napisao/la:
Brate kod mene ekstra bilo cijeli dan  , maloprije se dogovorim sa ekipom da igramo a posto nisam odavno bio kuci krenem da updateujem kad ono 4kb/s,sad sam iskljucio peer to peer transfer pa ide nekako po 200kb,al na speed testu i dalje 1.3
Restartaj radi nesto ;]
Demonijak je napisao/la:
Citav Ilijas LoL-a igra 
Sirutka je napisao/la:
Citav Ilijas LoL-a igra 
@bok1 restarto i modem i komp 

Jarane navukli smo se drama xD
Nazovi njih i pitaj, kako cemo mi znat 
hejl je napisao/la:
Nazovi njih i pitaj, kako cemo mi znat 
Ne pravi se pametan nego pomozi momku ako znaš.;)
xpally je napisao/la:
Ne pravi se pametan nego pomozi momku ako znaš.;)
Ma brat hale nabija postove :D
Isti problem neki dan. Zvao dzubrad, supljak prosipaju, reko sam im odjavid ako ne dodju promjenit svu opremu 
mAHISONY je napisao/la:
Isti problem neki dan. Zvao dzubrad, supljak prosipaju, reko sam im odjavid ako ne dodju promjenit svu opremu ;)
hahah najjaci svegami,tako i treba.Zaprijetis da ces se odjavit,odma ti se nacrtaju :D
internaal je napisao/la:
hahah najjaci svegami,tako i treba.Zaprijetis da ces se odjavit,odma ti se nacrtaju 
jos cu danas otic im dole u BH telekom i rec da mi povecaju brzinu. Imam maxi paket, placam 100 maraka mjesecno i brzina 256 
Nazovi operatera reci mu problem i prati njegove upute.
Meni je brzina ok. Ali imam "periode" kad mi se youtube video ne moze ucitati dosta vremena, takoder u zadnje vrijeme ping 40-45.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.