Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Ime filma HELP FAST :)

122 pregleda · 9 odgovora · otvorena 29.07.2012. u 02:11

Poz evo potrebno mi je ime jednog filma znaci radnja pocinje ovako
2 klinca s jamajke stalno skupa druze se i zajebaju stalno i upadnu u lose drustvo vide kako to ide s drogom i oruzjem bla bla i sad oni 2 ko klinci opljackali nekog sofera sta razvozi neke ku**e u kamijonu i ovaj jedan se odselio u miamii tamo poceo dilati bio je najveci diler u miamiju svi ga znali i nakon 15ak god se vratio na jamajku gdje njegov drugar isto zivi od dilanja i ima sve sta mu je potrebno i vise od toga :D

mislim da sam dovoljno napisao valjda ce neko znati :D
ako sam neki dio krivo opiso ne zamjerite davno sam gledo film :)
spameri zaobidite :)
Kasnije postanu Bogati žive u Americi od tog , uzmu pištolj od onog druga i tako opljačkaju onog šofera što razvozi poštu uzmu mu pare ? Znam koji je film samo naziv da se sjetim
Moze i meni neko dati naziv filma uglv, radi se o tome kako se zadnje djete rodilo prije 17 god svi na svijetu su postali sterilni odnosno nisu mogli imati djece, u engleskoj je najveci mir u ostalim zemljama haos to je sve cega se sjecam.
NiXiNH0 je napisao/la:
tocno taj 
eo ga

TWISTTER je napisao/la:
Moze i meni neko dati naziv filma uglv, radi se o tome kako se zadnje djete rodilo prije 17 god svi na svijetu su postali sterilni odnosno nisu mogli imati djece, u engleskoj je najveci mir u ostalim zemljama haos to je sve cega se sjecam.
children of men

http://www.imdb.com/title/tt0206634/
TWISTTER je napisao/la:
djeca čovječanstva :P nadam se da je taj. bio je nedavno na rtl-u :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.