Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Flashanje xbox 360 arcade

121 pregled · 14 odgovora · otvorena 27.07.2012. u 12:17

Starija verzija, najjeftinija za flashanje, u centru je cijena 90 maraka, ima li gdje jeftinije?
zhack

Mislim da ti on zna oko toga.Obrati se njemu 
ZMIGI je napisao/la:
zhack

Mislim da ti on zna oko toga.Obrati se njemu 
Ja msm da ne znam 

Oko ps1 , ps2 , i ostalih starijih konzola se razumijem a oko xboxa , xbox360 , wii itd ne znam sry.
Aaaa, znate li nekoga da se bavi time? 
BannedOTF je napisao/la:
Aaaa, znate li nekoga da se bavi time? 
Odi na Ilidju i potrazi covjeka kojeg zovu : NIno !!!

Ili odi u BBi centar na -1 spratu i zavrsi to . Cijenu ne znam !!

@ :

Zmigi ovo je oglas koji sam ja nasao na netu,po licu u kojem je pisano si vjerovatno shvatio da ja to radim,ali ne. Ovo je samo oglas sa neta c/p .

Fleshujem sve vrste XBOX-a 360. 100% garancija na uradjeno. Testiranje na licu mjesta.
Dakle kako bi ste igrali igrice sa vasih kopiranih medija mi smo tu za vas.

Najnoviji firmware i update brzo i povoljno.

Cijena od 80 do 120 km. Ovisno koi DVD rom je u konzoli. Cijena se ustanovi i dogovori prije rada, tako da nema prostora za varanje ili paljenje po usima.

Regija/kanton: Kanton Sarajevo
Mjesto: Sarajevo

Dostupnost:

Svugdje

Oglašivač: legolaslegolas Regija/kanton: Kanton Sarajevo
E-mail: [email uklonjen] Mjesto: Sarajevo

Modifikacija xbox360 konzola sa najnovijim LT+ firmware.za citanje svih xbox360 igara.brzo,kvalitetno i povoljno.50km

radnja se nalazi u ulici nedima filipovica 6. (cengic vila)

Kontakt Broj:033-971058 ili 061-811573

Regija/kanton: Kanton Sarajevo
Mjesto: Sarajevo

Dostupnost:

Svugdje

Oglašivač: kingbatista Regija/kanton: Kanton Sarajevo
E-mail: [email uklonjen] Mjesto: Sarajevo
Mobitel: 061811573
Taj NINO se preselio na čengić vilu kod onih novih zgrada , znaci preko puta garaža , kakvih 90 km on radi za 50 km , meni je radio za xbox 360 elite i naplatio mi 50 km
fragout je napisao/la:
Taj NINO se preselio na čengić vilu kod onih novih zgrada , znaci preko puta garaža , kakvih 90 km on radi za 50 km , meni je radio za xbox 360 elite i naplatio mi 50 km
Imeni je flash radio nino ,ali je tada bio na ilidzi
Junuz je napisao/la:
Imeni je flash radio nino ,ali je tada bio na ilidzi
Da ali prosle godine je jos presao gore u Grad , covjek sto posto siguran 
fragout je napisao/la:
Da ali prosle godine je jos presao gore u Grad , covjek sto posto siguran ;)
Imam prijatelja koji je kod njega flashovao 5,6 konzola i to po vise puta (chip update)
I nikad nije imao problema .
Junuz je napisao/la:
Imam prijatelja koji je kod njega flashovao 5,6 konzola i to po vise puta (chip update)
I nikad nije imao problema .
Hvala Bogu nisam ni ja , kada sam kupio x360 i 2 mjeseca nakon toga dobijem BAN jer sam igrao piratske igrice online i cekao sam 2 mjeseca za novi update da mi stavi i sve je ok i nakon godinu dana prodam x360 

NEMA JACE KONZOLE
fragout je napisao/la:
Hvala Bogu nisam ni ja , kada sam kupio x360 i 2 mjeseca nakon toga dobijem BAN jer sam igrao piratske igrice online i cekao sam 2 mjeseca za novi update da mi stavi i sve je ok i nakon godinu dana prodam x360 :(

NEMA JACE KONZOLE
Bolja od ps3 100x puta ;)
Junuz je napisao/la:
Bolja od ps3 100x puta 
Imam obje i imam pravo reći da su iste. jedina mana xboxa je što je glasniji i plaća se online igranje, to je sve.
BannedOTF je napisao/la:
Imam obje i imam pravo reći da su iste. jedina mana xboxa je što je glasniji i plaća se online igranje, to je sve.
Ma pc je zakon :D a od konzola xbox mi je drazi jer se moze cipovat i jeftiniji je :)
Junuz je napisao/la:
Ma pc je zakon  a od konzola xbox mi je drazi jer se moze cipovat i jeftiniji je 
Xbox se ne chipuje, već flasha, ps3 također možeš "flashati" tj promijeniti cfw (cracked firmware) i igrati piratske igre (ako potrefiš firmware) online.
Ako hočeš imam ti ja znači sve radi stara oko 1g..cijena 60marka..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.