Pitanje
Zaključana Riješeno
15 bodova
Nikon pronea s informacije.
179 pregleda · 5 odgovora · otvorena 24.07.2012. u 11:41
Nije on loš, ali šta se meni ne sviđa to je što koristi CR2 baterije. Meni više odgovara built-in baterija, ali ako ti ne smeta to, možeš uzeti. Jedino sad to gdje kupuješ, ne znam dolazi li ikakva oprema uz aparat, objektivi, tripod, external flash, itd. Pošto njemu ne mogu ja mislim svi Nikonovi objektivi, nego ima neke posebne svoje...
ZES je napisao/la:
Nije on loš, ali šta se meni ne sviđa to je što koristi CR2 baterije. Meni više odgovara built-in baterija, ali ako ti ne smeta to, možeš uzeti. Jedino sad to gdje kupuješ, ne znam dolazi li ikakva oprema uz aparat, objektivi, tripod, external flash, itd. Pošto njemu ne mogu ja mislim svi Nikonovi objektivi, nego ima neke posebne svoje...
Recimo da cijena ne prelazi 120 km .
Haman nov ,nije puno koristen , jedan ciko(poznanik) prodaje pa da se konsultujem sa vama , da me ne opali po usima.
ZES je napisao/la:
Jako dobar aparat što je najvažnije vrlo pouzdan.
Veoma dobra kvaliteta slike(vrlo oštre i jasne fotografije) kao i kamere.Fotoaparat je dobar za te pare i imaš sve preporuke.
Veoma dobra kvaliteta slike(vrlo oštre i jasne fotografije) kao i kamere.Fotoaparat je dobar za te pare i imaš sve preporuke.
EL1TE je napisao/la:
Jako dobar aparat što je najvažnije vrlo pouzdan.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.