Pozdrav,
Potrebno mi je sto vise muzike tipa ovog ;
Pryda - Mirage w/Empire of The Sun - We Are People
Avicii - Levels
Sebastian Ingrosso & Alesso - Calling W/Dimitri Vegas & Like Mike - Generation X
Steve Angello & Alex metric - Open Your Eyes
Quintino & Apster - Epic w/Chuckie - let The Bass Kick w/Boys will be
Boys - Rock This
Dimitri Vegas, Like Mike, Yves V & Angger Dimas - Madagascar
Dimitri Vegas & Like Mike - Rej
Swedish House Mafia - Save The World ( Original ) w/Tommy Trash
The End w/ Swedish House Mafia - Save The World(Zedd Remix)
Nemojte mi koristi google, ovo ono, nego bas ko zna nek postavi ili YOUTUBE LINKOVE ili imena ovako kao sto sam ja.
Najbolji i ko se najvise potrudi njemu bobe.
dubstep, skinut blok, ali malo vise failas. Ja ne trazim rock, heavy metal ili sta vec. Pogledaj malo ovo ( http://www.youtube.com/watch?v=M7CdTAiaLes&feature=player_embedded ) i onda se javi ako vec znas, a ne j... google i posta mi rock muziku.
elite- sad za sad, dobar. Ima pri kraju dobrih pravo. Vidjet cemo kad tema smakne se sa index-a ako ne bude vise odgovora tebi bobe.
Potrebno mi je sto vise muzike tipa ovog ;
Pryda - Mirage w/Empire of The Sun - We Are People
Avicii - Levels
Sebastian Ingrosso & Alesso - Calling W/Dimitri Vegas & Like Mike - Generation X
Steve Angello & Alex metric - Open Your Eyes
Quintino & Apster - Epic w/Chuckie - let The Bass Kick w/Boys will be
Boys - Rock This
Dimitri Vegas, Like Mike, Yves V & Angger Dimas - Madagascar
Dimitri Vegas & Like Mike - Rej
Swedish House Mafia - Save The World ( Original ) w/Tommy Trash
The End w/ Swedish House Mafia - Save The World(Zedd Remix)
Nemojte mi koristi google, ovo ono, nego bas ko zna nek postavi ili YOUTUBE LINKOVE ili imena ovako kao sto sam ja.
Najbolji i ko se najvise potrudi njemu bobe.
dubstep, skinut blok, ali malo vise failas. Ja ne trazim rock, heavy metal ili sta vec. Pogledaj malo ovo ( http://www.youtube.com/watch?v=M7CdTAiaLes&feature=player_embedded ) i onda se javi ako vec znas, a ne j... google i posta mi rock muziku.
elite- sad za sad, dobar. Ima pri kraju dobrih pravo. Vidjet cemo kad tema smakne se sa index-a ako ne bude vise odgovora tebi bobe.