Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

NFSU2 prekucan game

213 pregleda · 9 odgovora · otvorena 22.07.2012. u 00:27

Gdje da ubacim onaj folder sa prekucanim accountom.Valjda znate na sta mislim.Nemam vremena da trazim po google.Takodje nema potrebe da vas 10 napise istu stvar da nebi bilo spamanja.
Cocuments and SettingsUserLocal SettingsApplication DataNFS Underground 2"

edit: Tako ide.
Pitaj DZAVIDA i meni je ulazio preko team viewera i to rjesio .
Start<Control Panel<Folder Options<View<Hidden Files and folders<Show hidden files and folders.

prvo to moraš da napraviš dalje ideš.

Sljedeće: Your saved game is here:
C:\Documents and Settings\User Name\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2\

Ako se ne mogneš snaći, napravit ću ti sutra kad se vratim s' posla sretno
areef je napisao/la:
Start<Control Panel<Folder Options<View<Hidden Files and folders<Show hidden files and folders.

prvo to moraš da napraviš dalje ideš.

Sljedeće: Your saved game is here:
C:\Documents and Settings\User Name\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2\

Ako se ne mogneš snaći, napravit ću ti sutra kad se vratim s' posla sretno
Nazalost ne mogu pronaci.Hajd et kad dodjes s posla pokusaj.Bio bit ti zahvalan
Mora to biti :D
Imao sam isti problem kao ti ;

Pokusaj ovo :

Idi start SEARCH -> All files and folders ( namjesti da ti trazi i hidden files and folders ) , prije toga napravi acc . Kad si napravio acc odes tu u search i kucas da ti trazi username od acc. Kad ti nadje udjes u taj folder i to sto si dl prebacis tu.

Ako ne moze u taj folder idi back i prebacit ce te u nfsu2 folder ja msm i tu paste.
Evo ipak sam se snasao uz pomoc vas i ovih opcija za otkrivanje ali koja mi korist kad nema NFS foldera.

http://pokit.org/get/?b3689a95edd01c9bdcdd29cddba7a4ca.jpg

Vec sam napravio acc i odigrao 1 utrku i snimio ali ovdje nema foldera.I kad otkrijem opet nema.Nadam se da ce mi areef uspijeti namjestit.
ZMIGI je napisao/la:
Evo ipak sam se snasao uz pomoc vas i ovih opcija za otkrivanje ali koja mi korist kad nema NFS foldera.

http://pokit.org/get/?b3689a95edd01c9bdcdd29cddba7a4ca.jpg

Vec sam napravio acc i odigrao 1 utrku i snimio ali ovdje nema foldera.I kad otkrijem opet nema.Nadam se da ce mi areef uspijeti namjestit.
E tu napravi ovaj folder NFS Underground 2 i kad napravis taj folder ubaci to sto si skinuo u njega. I moci ce ti.

Post dobio aplauz od soul_eclipse

Hvala svima ali najvise sam uspio uz pomoc armaqeddoN (pogledajte nam guestbook). Ako moze momku aplauz posto nemam nista boba da mu send

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.