Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Mobiteli u bh telecomu

300 pregleda · 19 odgovora · otvorena 20.07.2012. u 14:16

Pozdrav...!

Zanimaju me ove ponude iz bh telecoma.Vidio sam neki dan neko je otvrao temu.
Jel samo ovi mobiteli sto imaju na njihovoj stranicu mogu se kupiti na pretplatu ili ih ima jos ??
Takodje,zanimaju me ove cijene, ja imam moja tv i koja je bi mi bila rata za ovaj mobitel?
http://www.bhtelecom.ba/mobiteli_detalji+M5c3625aaff4.html

Posto vidim ima vise nekih cijena...
Nemoj uzimat u bh telecomu samo ce te opljusit.
EL1TE je napisao/la:
Nemoj uzimat u bh telecomu samo ce te opljusit.
Ajde molim te , ne seri.Uostalom procitaj pitanje jos jednom ,nisam trazio savjet da li da uzmimam :P
ne kupuj u BH telecomu
necu ni da citam temu
Ovaj telefon ti kosta 1000KM+ a ti ako hoćeš da ga otplaćujes 2-3 godine slobodno, a ne isplati se.
Ne znam šta više polimišete. Isto kao da ne znate.

Telecom dere. Tačka.
Ako ti se uzima, uzmi. Tačka.

Na oficijelnom site-u istoimenog providera možeš naći svaku moguću informaciju koja ti treba.

Klikneš na uređaje i ispod imaš koliko ti košta u zavisnoti od paketa.

Je***a tačka.
Kvalitet mobitela je sranje, ja uzeo 2 i crkla oba 
PinkyBa je napisao/la:
Ne znam šta više polimišete. Isto kao da ne znate.

Telecom dere. Tačka.
Ako ti se uzima, uzmi. Tačka.

Na oficijelnom site-u istoimenog providera možeš naći svaku moguću informaciju koja ti treba.

Klikneš na uređaje i ispod imaš koliko ti košta u zavisnoti od paketa.

Je***a tačka.
Hocetel' mi vise reci kolika je rata ? i na koliko mjeseci..
Xelthos je napisao/la:
Hocetel' mi vise reci kolika je rata ? i na koliko mjeseci..
Pa halo, čitaj brate!

Zascrollaj prema dolje! Piše "CJENOVNIK"!
PinkyBa je napisao/la:
Pa halo, čitaj brate!

Zascrollaj prema dolje! Piše "CJENOVNIK"!
Ne mogu ti sad psovat , Ramazan je.
12,52 KM Mjesecno ? Ima vise tih cijena neznam koja se odnosi na mene :S Ponavljam imam moja tv.

Post dobio šamar od LoKi

Xelthos je napisao/la:
12,52 KM Mjesecno ? Ima vise tih cijena neznam koja se odnosi na mene :S Ponavljam imam moja tv.
Šta ćeš bolan ti psovati 
Idi prvo odrasti pa onda dođi ko insan da porazgovaramo.

Fino ti kažu ljudi ne budi hajvan i ne uzimaj na rate jer će ti kožu odrati.
Telefon kosta 700KM , doci ce te 900-1000KM .
Zar ti nije bolje keširati neki mobitel za 500-550KM i miran.

Ljudi ti fino dadnu dobar savjet a ti ko životinja se ponašaš , vrijeđaš i slično.

Od Sony Xperia kao i Sony Ericsson Xperia kvaliteta je jako loša. (Izuzimajući u obzir Neo, i Neo-V)

Post dobio aplauz od LoKi

Xelthos je napisao/la:
12,52 KM Mjesecno ? Ima vise tih cijena neznam koja se odnosi na mene :S Ponavljam imam moja tv.
Ti bi nešto da psuješ? Ti?

Ne znam jesi li više nepismen, nekulturan ili malouman.

Preko Moje TV možeš uzeti samo ako ti je Premi paket.
Moraš biti postpaid pretplatnik.
Ako ispunjavaš te uslove, na dvije godine ćeš plaćati 14, 52 KM a na godinu 47,03.
Samo je bilo potrebno da klikneš na "Pregled cijena za postpaid pakete".

Ubuduće me poštedi takvih komentara. Nauči se korisiti browser, Google ili šta već.
Treba ti se crtati.

Post dobio aplauz od LoKi

brick je napisao/la:
Šta ćeš bolan ti psovati 

Ljudi ti fino dadnu dobar savjet a ti ko životinja se ponašaš , vrijeđaš i slično.

Od Sony Xperia kao i Sony Ericsson Xperia kvaliteta je jako loša. (Izuzimajući u obzir Neo, i Neo-V)
Kvaliteta cega ? xD Imam xperiu neo i prezadovoljan sam telefonom 
Xelthos je napisao/la:
da si imalo pametan zovno bi bh telekom i pito bi , a ne ovdje , pa psovo svima
Kvalitet mobitela je sranje bila je jucer skoro pa identicna tema, sad dal' nabavljaju neku fus robu pa valjaju nama to ne znam, ali kvaliteta je katastrofa.
Kao Frisk uzimao sam 2 mobitela (jedan ja, jedan sestra) i oba su "riknula" sama od sebe u sest mjeseci cca razlika 15 dana.
Tako da se ne isplati sigurno kupovati mobitele od njih.
Pokusaj u drugim shopovima uzet neki mobitel na rate, sigurno im je bolji kvalitet nego u telekomu.
brick je napisao/la:
Šta ćeš bolan ti psovati 

Za nešto si upravu, ali to da je kvaliteta jako loša !? Koristim Sony Ericsson Xperia Arc S već 4 mjeseca, kupljeno je u BHTelecomu nijednog problema nema, nigdje nikakvog "krckanja" i sl. tako da nemoj pričati o nečemu što ne znaš. Pričaš nekome o psovanju, a zapitaj se šta si radio sa profila kerabhf, nemoj da bezveze kačim SS-ove ovdje 

Uzmi mobitel u BHTelecomu, ako ne možeš iskeširati jer je tebi/roditeljima sigurno lakše davati mjesečno 20-30 KM nego odmah dati 800 KM 

Ne razumijem ove što hejtaju BHTelecom, ja ponavljam, uzeo sam mobitel kod njih, nijednog problema, druga je stvar to što uzimate one telefone od 100-250 KM koji bi se pokvarili i da ih kupite u oficijelnoj radnji nakon određenog vremenskog korištenja 
amsi je napisao/la:
Za nešto si upravu, ali to da je kvaliteta jako loša !? Koristim Sony Ericsson Xperia Arc S već 4 mjeseca, kupljeno je u BHTelecomu nijednog problema nema, nigdje nikakvog "krckanja" i sl. tako da nemoj pričati o nečemu što ne znaš. Pričaš nekome o psovanju, a zapitaj se šta si radio sa profila kerabhf, nemoj da bezveze kačim SS-ove ovdje 

Uzmi mobitel u BHTelecomu, ako ne možeš iskeširati jer je tebi/roditeljima sigurno lakše davati mjesečno 20-30 KM nego odmah dati 800 KM 

Ne razumijem ove što hejtaju BHTelecom, ja ponavljam, uzeo sam mobitel kod njih, nijednog problema, druga je stvar to što uzimate one telefone od 100-250 KM koji bi se pokvarili i da ih kupite u oficijelnoj radnji nakon određenog vremenskog korištenja 
Ma nije fazon u tom koje telefone uzimaju, nego je fazon kako se ophode prema njima. Čuj: Sam od sebe rikno???

I kako to telekom nabavlja fuš telefone kad je meni Nokia došla sa oznakom sa terminala, sa certifikatom i svim što dolazi uz original telefon?

Pusti ih, reko sam juče limi, kad uzmu telefone huawey hyundai, prneš, on se raspadne.

I svugdje ce vas ogulit na rate jer je njemu interesu da odma dobije 500 KM, a ne svaki mjesec po 30. Zato to nadoknadim na kraju 
DZAVID je napisao/la:
Ma nije fazon u tom koje telefone uzimaju, nego je fazon kako se ophode prema njima. Čuj: Sam od sebe rikno???

I kako to telekom nabavlja fuš telefone kad je meni Nokia došla sa oznakom sa terminala, sa certifikatom i svim što dolazi uz original telefon?

Pusti ih, reko sam juče limi, kad uzmu telefone huawey hyundai, prneš, on se raspadne.

I svugdje ce vas ogulit na rate jer je njemu interesu da odma dobije 500 KM, a ne svaki mjesec po 30. Zato to nadoknadim na kraju 
hahahahhahahahah Pa gdje Hyundai nađe  ? Upravo tako, samo ih ne možeš ubjediti u tako nešto 
amsi je napisao/la:

Ti si za mene jedan veliki retardi.
Bio i ostaces.
Ne pravi se fin kad to nisi, da te vidim ili da te poznajem pljuno bi te u lice i to iz dna peta. 

Ja udjem sa drugovog profila ti svima kazes da sam to ja.
I Ko ti ne bi psovo  Tardu jedan nevaspitani.
I sve nesto lafo kroz šalu
Ja sam ona budala koja ti je sastavljala konfiguraciju 1337x i koju ti kupujes 2 godine .

A za Arc i Arc S, bi je reko rođak a i očima sam vidio u univezalno.com servisu šta ih ima.

I da si kupio alu foliju izdrzala bi 4 mjeseca.

Ne citiraj ne obracaj mi se ćao.:-X:-X:-X

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.