Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Prodavnice u Mostaru i okolini

201 pregled · 11 odgovora · otvorena 19.07.2012. u 12:39

Interesuje me gdje ima prodavnica Steelseries i Razer opreme u Mostaru ili okolini, znači kupujem miš i sada da ne idem do Sarajeva, bliži mi je Mostar. 

Ako neko zna da lijepo objasni,bio bih mu zahvalan. 
Kako ti je bliži mostar a živiš u hirošimi ?

Post dobio šamar od LoKi

Imas u onom novom centru, ne znam kako se zove. bio sam jednom i ima tog
mFd je napisao/la:
Kako ti je bliži mostar a živiš u hirošimi ?
Zar ne vidis da je slovenska Hirošima
sTr je napisao/la:
Imas u onom novom centru, ne znam kako se zove. bio sam jednom i ima tog
Mepas Mall? 
drizzer je napisao/la:
Mepas Mall? 
Da da
Al samo da znas postoji i internet kupovina, jeftinije ces proci
Ja znam da ima u Novome trznom, zove se ZK office, mala radnja je tu, ali imaju steelseries i razer podloge i misevi, a drugo se mozda moze naruciti.. a ovi ostali su imali one fush miseve, i nisam cuo da u mepasu ima neki pc shop :/
CRNi je napisao/la:
Ja znam da ima u Novome trznom, zove se ZK office, mala radnja je tu, ali imaju steelseries i razer podloge i misevi, a drugo se mozda moze naruciti.. a ovi ostali su imali one fush miseve, i nisam cuo da u mepasu ima neki pc shop :/
Ja sam sa drugom bio u novom trznom neki dan skoro sve zatvoreno i prodaje se tako da ja mislim da je ZK office zatvoren .

@tema Imas Digitrend u Piramidi,nema ove pro opreme al ima nesto kao neki jaki misevi,sluske itd.

Onda,Comtrade Shop u Merkatoru sto posto ima razer,roccat i steelseries opreme,kupio sam i Roccat Sense i Steelseries QCK+ Small tamo.

Dalje imaš Genelec,Vila Neretva (Lacina 5).. Znaci onaj veliki trzni centar blizu starog mosta na drugom katu je genelec,imas svakakve opreme za PC,miševi nisu razer i ti al ima jakih  + ako nekad budeš kupovao grafu tamo ti garantujem sto posto imaju jake grafe i tako dalje.

Onda, Config Shop iza ugla Merkatora  Tamo sam kupio svoj mis,Acme Pro Laser Mouse:

Ima opreme mada nije nesto 

Dalje ne vjerujem da ces igdje ista nac drugo to su ti najpoznatije u Mostaru 

Enjoy 

Post dobio aplauz od LoKi

MaRiJo4EvEr je napisao/la:
Ja sam sa drugom bio u novom trznom neki dan skoro sve zatvoreno i prodaje se tako da ja mislim da je ZK office zatvoren .

@tema Imas Digitrend u Piramidi,nema ove pro opreme al ima nesto kao neki jaki misevi,sluske itd.

Onda,Comtrade Shop u Merkatoru sto posto ima razer,roccat i steelseries opreme,kupio sam i Roccat Sense i Steelseries QCK+ Small tamo.

Dalje imaš Genelec,Vila Neretva (Lacina 5).. Znaci onaj veliki trzni centar blizu starog mosta na drugom katu je genelec,imas svakakve opreme za PC,miševi nisu razer i ti al ima jakih ;) + ako nekad budeš kupovao grafu tamo ti garantujem sto posto imaju jake grafe i tako dalje.

Onda, Config Shop iza ugla Merkatora ;) Tamo sam kupio svoj mis,Acme Pro Laser Mouse:

Ima opreme mada nije nesto ;)

Dalje ne vjerujem da ces igdje ista nac drugo to su ti najpoznatije u Mostaru ;)

Enjoy ;)
ZK OFFICE radi, tamo mi je rodjak to je u prizemlju a gornji kat je prilicno prazan niste dobro obisli, mala je radnja..

genelec 0 sto se tice opreme (miseva i slusalica)
a graficke ima lijep izbor, ali on trazi iskljucivo mis, digitrend takodjer nema opreme sto se tice miseva (bolje marke)

u confingu nisam bio odavno bar 2-3 mjeseca tako da neznam, al kolko se sjecam nije imo boljih miseva, imaju lijep izbor laptopa i monitora, graficki i slicno.

i jos sta mogu savjetovat mozda preko PIK -a one radnje njihove znam da se moze narucit dodje ti na kucnu adresu oko 13km postarine ja mislim..
Imaš u configu dobre opreme tamo sam ja sebi kupio PC miš i podlogu.Kupio sam Kinzu miš i Qck heavy podlogu neznam imaju li još ove steelseries miševe jer sam ja pokupio zadnje a imaju i Logitech G400 i još neke miševe.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.