Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

blog (21 bod)

0 pregleda · 5 odgovora · otvorena 27.02.2007. u 12:36

Raja treba mi pomoc oko blogger.ba.Vidim svi se u mojoj skoli nafurali na to pa me stid njih pitat i ocu vas.Kako se pravi blogger.ba,Koji link kako ubaciti slike i nesto pisati ? Nadam se da ce te mi pomoci.....21bod.....
Eh ovako prijatelju.Evo ti ovaj link www.blogger.ba tu se trebas regat doce ti mail na tvoj msn sa tvojim pw od bloga.Kasnije ti pise otvori novi blog da ubacis slike i nesto pises ides novi post.Sve je prosto skontaces i sam
Eh ovako prijatelju.Evo ti ovaj link www.blogger.ba tu se trebas regat doce ti mail na tvoj msn sa tvojim pw od bloga.Kasnije ti pise otvori novi blog da ubacis slike i nesto pises ides novi post.Sve je prosto skontaces i sam
zUs je napisao/la:

Evo rego sam se stvarno ima kosto si mi rekao evo napravio sam vec jedan posto TNX ti puno,nije mi zao dat 21 bod za ovo
HTML kod ti ne vrijedi objasnjavati, neces skontat. Pitaj skalu on ti sad radi sa tim. Ja sam nekad davnooo
evo malo cu se potrudit
Udjes na blogger.ba imas gore da uneses user name i password ti ga vjerovatno nemas a moras ga imati da bi napravio blog onda imas dole odma ispod user i pw registrujte se? klikni na to...i sad izbaci ti da unes neki ser ukucaj nesto da znas user name dole password neku svoju lozinku pa tu lozinku potvrdis ..i stavi svoj pravi email i onda ce ti doci na tvoju email adresu da potvrdis ..e sad kako da pravis blog nista lakse,, imas pored napravi blog u lijevom cosku....idi na to stavi naziv bloga i sve kako mislis da izgleda i tako to nadam se da si shvatio ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.