Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

LoL levelovanje

275 pregleda · 17 odgovora · otvorena 15.07.2012. u 00:24

Uglavnom napravio sam account na westu i mrsko mi levelovat. Trenutni level je 11. Onaj ko mi ponudi najviše levela koje će odradit, dobija steam sa MW2+5KM kredita.

Hvala.

btw, uvjet je da ne trošite IP, te da igrate sa free championima :)
Bettany je napisao/la:
Daj mi steam sa cs1.6 do lvl 25 cu ti izlevelati ;)
nejma se :D
I onda mi takvi kao ti dodju u ranked team, bolje da sam lvl-as
g0ran je napisao/la:
nejma se
Ništa kad se IMADNE JOVI MI ;(
bUwashere je napisao/la:
na eastu sam 30. pa se prebacujem vamo fyi
ta je ovo sve neke kretenske teme u zadnje vrijeme
malo drug malo, sta cu od mw i 5km, do 30 lvl mi trebalo mjesec dana, pa nisam lud
Not_Enough je napisao/la:
malo drug malo, sta cu od mw i 5km, do 30 lvl mi trebalo mjesec dana, pa nisam lud :r
nisam tražio nigdje do 30-og :D rekoh ko najviše bude htio...
Imam neki osjećaj, da je tih 5KM kredita, vrijednije od MW2 xD
d3v1l je napisao/la:
Imam neki osjećaj, da je tih 5KM kredita, vrijednije od MW2 xD
loš ti osjećaj
skines bot i sam ti radi
Ja cu ti dati account lvl 30, ima nekog ipea, ima puno champova, ima neke bezze rune, ako hoces prodat cu sve rune pa ti sebi pravi nove ;)
a ako nisi zainteresovan za to nista punim ti ja taj tvoj account do 30, ili ako hoces mozes mi dopunit 10KM kredita za taj 30lvl, ili samo da mi das taj steam ;) poz
Mrzim vas sto nemate pojma , dobijete acc i dodjete na ranked ne znate sta je mid
bUwashere je napisao/la:
E BAS VALA HAHA.Zapadne me lik na 1,7k elo koji nezna spellove koristit .. e dje to ima ? : P

ebay ftw
15. level ?
eto ja sam ti najviše ponudio.
Gorane ubij se, skill nemozes kupiti novcem, niti ti leveli nesto puno znace, istina u maloj si prenosti sa talentima i runama, al ti si idiot sto ovake teme stavljas, ovo bi se trebalo odma brisat, a ti skakat sa mosta, jer nisi ni g od gamera, tako zalosna ova danasnja djeca, igraj i uzivaj u igru ako ces igrat, pozdrav, i admine samaraj ako mislis da sam zasluzio :) ali mislim da ova tema nije za primjera
peace
Počelo se spamat + pogrešan pdf

/kanta

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.