Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

esl lige...

197 pregleda · 5 odgovora · otvorena 13.07.2012. u 21:20

Pozz raja...

Evo imam izrazitu zelju da ja i moj team napokon pocnemo igrati esl lige...

Do sad smo igrali nas 2 il 3 na esl versusu, ali se zelimo okusati i u online ligama...

Ako neko ima zeljan da mi objasni kako sta... znamo da treba esl wire... ali ne mogu naci stranicu gdje da se prijavim na lige... :D
Koju ligu zelis ?

- Koliko vas ima, koji ladder zelis ?

#5on5
#4on4
#3on3
#2on2 - awp - aim - fun map
#1on1 - awp - aim - fun map - knife

Ja sam admin na eslu, sta god da ti treba, obrati se meni.
miire je napisao/la:
Koju ligu zelis ?

- Koliko vas ima, koji ladder zelis ?

#5on5
#4on4
#3on3
#2on2 - awp - aim - fun map
#1on1 - awp - aim - fun map - knife

Ja sam admin na eslu, sta god da ti treba, obrati se meni.
5on5, Njemacka po mogucnosti :D
CeMa je napisao/la:
5on5, Njemacka po mogucnosti 
Tu ne postoji njemacka ili sl. Znaci, prijavit cete se na #5on5 Ladder i igrat cete protiv teamova iz svakakvih drzava.

Sta trebas sad ?

- Napraviti team
- Urediti informacije o teamu
- Upload logo ( bez logo -a se ne moze prijaviti na ladder
- Imati 5 ili vise igraca u teamu ako zelite da igrate 5on5 ladder
- Biti aktivni na ladderu ( inace ce vas automatski kick sa lige )
- Da izbjegavate dobijanje pps - a ( Igrati po pravilima, provjeri cfgove od igraca )

Link od lige :
http://www.esl.eu/eu/cs/5on5/mr15/ladder/

Kako se prijaviti ?

Kad odes na moj link, onda kliknes na ovo singup.

Kliknes na to i izacit ce ti ovo. Odaberi svoj team, strikiraj ovo i idi YES i to je to.

Cekas da te prihavi neko, ja to radim, pa cu vas ja prihvatit, naravno sve vam mora biti ok, ako nije tako, moram vas odbiti pa kad sve napravite onda se opet prijavite. Mozete se prijaviti kad hocete.

Kad vas prihvatim na ligu, idete na sljedece.

Nadjete na desnoj strani "Instant Challenger". Znaci da nadjete protinike. Oznacite ako imate server i nastavite trazit ( Napomena : Ne smijete imati AMX MOD na serveru ili META MOD )

Jos nesto ?

Post dobio aplauz od skile

miire je napisao/la:
Tu ne postoji njemacka ili sl. Znaci, prijavit cete se na #5on5 Ladder i igrat cete protiv teamova iz svakakvih drzava.

Sta trebas sad ?

- Napraviti team
- Urediti informacije o teamu
- Upload logo ( bez logo -a se ne moze prijaviti na ladder
- Imati 5 ili vise igraca u teamu ako zelite da igrate 5on5 ladder
- Biti aktivni na ladderu ( inace ce vas automatski kick sa lige )
- Da izbjegavate dobijanje pps - a ( Igrati po pravilima, provjeri cfgove od igraca )

Link od lige :

Kako se prijaviti ?

Kad odes na moj link, onda kliknes na ovo singup.

Kliknes na to i izacit ce ti ovo. Odaberi svoj team, strikiraj ovo i idi YES i to je to.

Cekas da te prihavi neko, ja to radim, pa cu vas ja prihvatit, naravno sve vam mora biti ok, ako nije tako, moram vas odbiti pa kad sve napravite onda se opet prijavite. Mozete se prijaviti kad hocete.

Kad vas prihvatim na ligu, idete na sljedece.

Nadjete na desnoj strani "Instant Challenger". Znaci da nadjete protinike. Oznacite ako imate server i nastavite trazit ( Napomena : Ne smijete imati AMX MOD na serveru ili META MOD )

Jos nesto ?
Možeš objasniti ovako , kako igrati 1v1 na ESL-u  Protiv nekoga ali da on ima server i sve 
amAr_r je napisao/la:
Možeš objasniti ovako , kako igrati 1v1 na ESL-u  Protiv nekoga ali da on ima server i sve 
- Napravis legalan config,
- Prijavis se na oredjeni 1on1 ladder,
- Kad te prihvate ides na "Instant Challenger" i cekas da nadjes protivnika,
- Nadjes protivnika, udjes preko ESL WIRE - a. ( Kliknes na ESL WIRE, ikona ti se nalazi pored sata dole i odes games i tu ce ti biti match. 2x klik na match i izbaci ti prozor i samo kliknes Launch )
- Zavrsis match, kucas quit i cekas da se upload tvoj cfg preko ESL Wire.
- Kad hoces da upises rezultat ili prihvatis match imat ces u desnom uglu MATCHES

Kliknes na to i imat ces kao neki + ili kljuc, na to kliknes i ako je rezultat tacan i samo potvrdis i to je to.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.