Pozdrav,
Ako možete da uradite logo za tim/igraonu fragnet.
Veličina / Dimenzije : Po želji
[Slika / Render / Stock] : /
]Boje ] : Tamno-plava i koje jos idu uz to
[Font] : po zelji
[Text / Naziv / Citat ]: FragNet
[Stil izrade] : po zelji
Transparent : ne
[Okvir] : ne
Molio bih da logo liči na nešto, ne mora biti profesionalan, ali da nije neki render/shape skinut sa neta i ubačen.
Dalje,
Potreban nam je i dizajn za majice. Template za majice možete skinuti ovdje.
Na majici treba da piše sljedeće:
FRONT
Logo da bude na mjestu gdje su grbovi fudbalskih ekipa. Na sredini da piše FragNet.
BACK
U vrhu da piše nick, npr. LARSSON.
Dobit ćete 4 premiuma, a ako mi se baš svidi bit će i više. Naravno, ako mi se od jednog svidi logo, a od jednog wallpaper, podijelit ću po 2.
Ako možete da uradite logo za tim/igraonu fragnet.
Veličina / Dimenzije : Po želji
[Slika / Render / Stock] : /
]Boje ] : Tamno-plava i koje jos idu uz to
[Font] : po zelji
[Text / Naziv / Citat ]: FragNet
[Stil izrade] : po zelji
Transparent : ne
[Okvir] : ne
Molio bih da logo liči na nešto, ne mora biti profesionalan, ali da nije neki render/shape skinut sa neta i ubačen.
Dalje,
Potreban nam je i dizajn za majice. Template za majice možete skinuti ovdje.
Na majici treba da piše sljedeće:
FRONT
Logo da bude na mjestu gdje su grbovi fudbalskih ekipa. Na sredini da piše FragNet.
BACK
U vrhu da piše nick, npr. LARSSON.
Dobit ćete 4 premiuma, a ako mi se baš svidi bit će i više. Naravno, ako mi se od jednog svidi logo, a od jednog wallpaper, podijelit ću po 2.

ovaj gore mali logo FN (FragNet) je samo za majce ,ako vam se svidja mozete kao logo koristiti, ali ako ne nek bude za majce a logo za klan cu posebno napraviti nakon sto dobijem vase misljenje
ovaj gore mali logo FN (FragNet) je samo za majce ,ako vam se svidja mozete kao logo koristiti, ali ako ne nek bude za majce a logo za klan cu posebno napraviti nakon sto dobijem vase misljenje