Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem sa prozorom

184 pregleda · 11 odgovora · otvorena 13.07.2012. u 12:22

Skinuo neku temu, instalirao ali kad stavim prozor na minimize ono se dva puta zatvori, odnosno, zatvori pa opet otvori pa opet zatvori
Pomozie mi ! :*:*:*:*:*:*:*:*
zatvori prozor jarane HAHAH oca mi mjenjaj ime teme oplako sam 

EDIT: Mislim da ti je to usporeno xD I meni se tako nekad desi kad mi zariba komp pa mi se cini da dva puta zatvori i otvori.
Do drajvera je ! Instaliraj sve drajvere , imaš tut na mom profil , prva tema koju sam digao ! I Promjeni tu temu na običnu XP-ovu , stvarno u 3 dana , 5 tema o jednog temi -.-
Pa qme podmazi ga malo..
heheh :)

@ Formatiraj komp pa opet instaliraj sve ponovo nemoj se gnjavit kad vidimo da ti nemoze ili ti neznas to kako treba uradit.
ARK9 je napisao/la:
Pa qme podmazi ga malo..
heheh :)

@ Formatiraj komp pa opet instaliraj sve ponovo nemoj se gnjavit kad vidimo da ti nemoze ili ti neznas to kako treba uradit.
heheheheh

Post dobio šamar od KRYSTAL

Nemojte se pravit' englezi i šprdat' se s' likom kada je super stavio temu, tj. naslov.Da je napisao problem s dijaloškim okvirom, 95.7% vas nebi znalo šta je to, zato se poklopite.
mr_nermin je napisao/la:
Kupi nove plasticne prozore drveni vise nisu moderni
hahaha bas si pametan ajde smijte se svi da mu ne propadne fora...
Bistar si kao mutna voda seljacino

A vi svi nesto se pravite da znate, a na ovu temu ne mozete odgovoriti direktno nego mi brojite teme
Ne obaziri se i probaj ovo.

Provjeri da li ti PC steka/laga i mozda ti zbog toga zatvori ili otvori prozor vise puta.
Za svaki slucaj provjeri da nemas virusa i skeniraj citav sistem sa Advanced System Care/om
http://www.iobit.com/advancedsystemcareper.html

Moj ti je savjet da ne instaliras nikakve teme jer one samo usporavaju PC i uzimaju ti ram memorije nenormalno.
Bolje nadji neki dobar WP nego pravit sam sebi probleme sa temama 
Agent47 je napisao/la:
Ne obaziri se i probaj ovo.

Provjeri da li ti PC steka/laga i mozda ti zbog toga zatvori ili otvori prozor vise puta.
Za svaki slucaj provjeri da nemas virusa i skeniraj citav sistem sa Advanced System Care/om
http://www.iobit.com/advancedsystemcareper.html

Moj ti je savjet da ne instaliras nikakve teme jer one samo usporavaju PC i uzimaju ti ram memorije nenormalno.
Bolje nadji neki dobar WP nego pravit sam sebi probleme sa temama ;)
Hvala ti i kristal ste pravi a ne kao ova seljacina mr_nemir

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.