Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

STEAM Problem

0 pregleda · 19 odgovora · otvorena 26.02.2007. u 10:01

eh ovako tek sam sinoc dobio steam i skinulo mi je cs i sada ocu da udjem da igram i pojavi mi se ovaj error i sad sta trebam da uradim..

a jesil dawnloado preko steama cs?
nebi trebalo biti mozda je do instalacije?
red_f1shman je napisao/la:

da preko steama...
aaaaa dao sam bodove htio sam citirat

sry za ovo et ako mi moze neko pomoci...
slucajno upro pomogao kuranam'

Zadnji edit: 26.02.07 u 10:07:52

red_f1shman je napisao/la:
a radil acc
mozda ti nevalja instalacija steama

ma radi steam ... al kad ocu da udjem to mi se pojavi...

btw : ako reinstaliram steam ocul morat ponovo skidat cs preko steama ili mi ostane skinut ?
e vako idi moje racunalo + local disk (c)+ program files+ steam+ClientRegistry.blob i to izbrisi i problem rjesen samo prije izadji iz steama nego sto to pobrises

eto i igraj to je meni bilo

Zadnji edit: 26.02.07 u 10:15:56

gyk je napisao/la:
e vako idi moje racunalo + local disk (c)+ program files+ steam+ClientRegistry.blob i to izbrisi i problem rjesen samo prije izadji iz steama nego sto to pobrises

eto i igraj to je meni bilo

isto mi se pojavi...
ma steam pun greski u bugova...

meni na steamu sve radi al nemogu prijatelje dodat...

najbolje rjesenje reinstaliraj i ponovo skini cs
ovo sam nasao i mozel mi ko prevest sta da uradim preko ovog jer mi neide bas engleski

I *think* I know the problem/solution. Search your condition zero directory for Steam.dll. If it is found delete that (put it in the recycle bin in case you need it again) or just move it somewhere else. Once it is gone it might work.
Prevod:
potrazi u svom condition zero direktoriju steam.dll. ako nadjes obrisi ga (stavi u kantu u slucaju da ga ponovo zatrebas) ili ga pomjeri negdje drugo. Et, mozda ce raditi

Post dobio aplauz od b0k1

enteL` je napisao/la:
ovo sam nasao i mozel mi ko prevest sta da uradim preko ovog jer mi neide bas engleski

I *think* I know the problem/solution. Search your condition zero directory for Steam.dll. If it is found delete that (put it in the recycle bin in case you need it again) or just move it somewhere else. Once it is gone it might work.

''Ja znam rjesenje problema.Pretrazi svoj Condition Zero direktori i trazi u njemu Steam.dll. Ako ga nadjes izbrisi ga (u Recycle Bin jer ti moze kasnije trebat) ili ga samo premjesti nedje drugo. Kad Steam.dll-a nestane mogao bi radit''

Eto prjevod, aal nisam bas siguran u ovo....

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.