Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 30 bodova

cs intro

273 pregleda · 13 odgovora · otvorena 26.02.2007. u 01:32

eh.. ovako prvenstveno se izvinjavam adminima na ovoj temi! radi se o slijedecm pachangu i alexeja sam zamolio da mi urade 1 cs intro sto su i uradili
da im dam 30 bodova ! intro je uraden od strane pachage i alexeja eo link za download da nebi bilio kasnije namjestaljka znaci kada se pachanga javi neka admini brisu!
http://www.sendspace.com/file/cf3pfi
eo mene care ! admini briste temu i srorry na ovome !
kad cete meni napraviti taj intro vise

Zadnji edit: 26.02.07 u 01:53:45

heaa! je napisao/la:
valjda necete dobiti ban =)

moras ti nesto napisati spameru 1 !
z*** ovog su mene banovali i nisu mi jos skinuli ban,bas me zanima kako ce sad postupit!
z*** ovog su mene banovali i nisu mi jos skinuli ban,bas me zanima kako ce sad postupit!
2pac*4*ever je napisao/la:

Nevidi razol radi cega da me ban imas skini intrio pogledaj uvjeri se i to je to ! Uopce nisi se ni trebo javljati !

Zadnji edit: 26.02.07 u 01:59:55

Nevidi razol radi cega da me ban imas skini intrio pogledaj uvjeri se i to je to !
               PACHANGA! je napisao/la:
Nevidi razol radi cega da me ban imas skini intrio pogledaj uvjeri se i to je to !

razlog z*** kojeg sam ja banovan je slican ovome no to se adminu nije svidjelo.koliko sam u toku bio si banovan par dana a meni ban traje par mjeseci
razlog z*** kojeg sam ja banovan je slican ovome no to se adminu nije svidjelo.koliko sam u toku bio si banovan par dana a meni ban traje par mjeseci
2pac*4*ever je napisao/la:

BRATE pogledaj mi teme koje sam dizo pogledaj mi postove zadnje koje sam piso ! 1 put sam ban dobio !i to na glupost a nevidm sto bi ban dobio ima intri da se skini i to je to lik nas lijepo zamolio mi uradili to je to ! likovi postavlju teme nidze veze pa nema bana zato care ..razmisli
kao da zelis da me BANUJU!zasto ti je krivo ?ili mi se cini ?
necu da se prpirem ovde da nezipadne spamam sve sto imas reci reci na msn ! ne ovde !

Zadnji edit: 26.02.07 u 02:00:58

BRATE pogledaj mi teme koje sam dizo pogledaj mi postove zadnje koje sam piso ! 1 put sam ban dobio !i to na glupost a nevidm sto bi ban dobio ima intri da se skini i to je to lik nas lijepo zamolio mi uradili to je to ! likovi postavlju teme nidze veze pa nema bana zato care ..razmisli
necu da se prpirem ovde da nezipadne spamam sve sto imas reci reci na msn ! ne ovde !
               PACHANGA! je napisao/la:

slazem se ne ovdje.malo smo pretjerali.nisam htio da ovako ispadne,ne zelim da te banuju.pozdrav sve najbolje

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.