Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Ponovo problem sa sajtom :P

118 pregleda · 7 odgovora · otvorena 09.07.2012. u 11:04

Pozdrav,

Uzeo sam vec koriscen cms i uplodovo ga ...
Kad ga otvorim i kliknem npr na registracija otvori mi neku tamo stranicu od web hostinga...
Sta da radim ? Koje je rijesenje?
Ako bi mogao malo vise da pojasnis i dodas neki screenshot mogao bih da ti pomognem.
Shadowic je napisao/la:
Ako bi mogao malo vise da pojasnis i dodas neki screenshot mogao bih da ti pomognem.
S ta ti tu nije jasno?? Na sajtu odem na registraciju a on me izbaci na neku stranicu od web hostinga..!
_BaDBoY__ je napisao/la:
S ta ti tu nije jasno?? Na sajtu odem na registraciju a on me izbaci na neku stranicu od web hostinga..!
Zato sto nisi objasnio da li si pre toga instalirao bazu podataka, da li si u themes ubacio zeljeni skin a ne samo izbacio html skina u root folder bez instalacije bez nicega.
Sigurno taj cms koristi htaccess za preimenovanje linkova primjer help.php u /help, moraš pogledati jel htaccess dobro ubačen.
Što ste nenormalni ba, jednostavni link u dugmetu Registracija pojeban, treba linkati na registracija.php ili gdje već.

I pretpostavljam da se radi o nekom low-budget dernek.ba/valde.ba cms-u ... -.-
liquidlol je napisao/la:
Što ste nenormalni ba, jednostavni link u dugmetu Registracija pojeban, treba linkati na registracija.php ili gdje već.

I pretpostavljam da se radi o nekom low-budget dernek.ba/valde.ba cms-u ... -.-
1.Nije samo registracija "pokvarena" , neradi ni jedan button.
2.Ne radi se o dernek.ba/vakde.ba cms-u.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.