Evo polako odlaze svi ol'skool gameri sa gamers.ba pa posto vidim da to polako prelazi u modu odlucio sam da i ja nesto tako uradim. Posto znam da ce mnogi zaliti moj odlazak sa g.ba al vidite saznao sam da postoje i bolje stvari od gamers ba i da se vise isplati preci u real life i uzgajati kokoske i prodavati jaja nego visiti po cijeli dan po gamersu i skupljat bodewe i postewe i tako odlazi jos jedan od rijetkih pravih pravcatih gamera koji su na ovom sajtu od samoga pocetka
btw. razlog je : gamers postaje sve ispunjeniji sa maloumnim retardima i debilima kojima je samo stalo do bodova i postova a i svega mi odkad sam otisao kod rodbine na selo i kad sam vidio kako se isplati posao sa kokoskama stvarno
btw2. ja jedini znam pravi razlog zasto je bok1 otisao da g.ba i sada cu vam ga reci vidite bok1 nije otisao zato sto ga je netko uvrijedio ili nesto slicno nego je otisao zato sto mu je nestalo love i nemoze vise uplacivati sate i sate u internet klubu
ajde ljudi pozzzz i nadam se da cu vas jednom viditi na pijaci kako i vi prodajete kokoske samnom i bokijem
gl & hf
btw. razlog je : gamers postaje sve ispunjeniji sa maloumnim retardima i debilima kojima je samo stalo do bodova i postova a i svega mi odkad sam otisao kod rodbine na selo i kad sam vidio kako se isplati posao sa kokoskama stvarno
btw2. ja jedini znam pravi razlog zasto je bok1 otisao da g.ba i sada cu vam ga reci vidite bok1 nije otisao zato sto ga je netko uvrijedio ili nesto slicno nego je otisao zato sto mu je nestalo love i nemoze vise uplacivati sate i sate u internet klubu
ajde ljudi pozzzz i nadam se da cu vas jednom viditi na pijaci kako i vi prodajete kokoske samnom i bokijem
gl & hf

jooj fkt mi idu na zivac ova djeca sto se regaju i prave ova sranja
fkt siri se sakib epidemija