Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Blizzard timeline

139 pregleda · 5 odgovora · otvorena 05.07.2012. u 19:18

http://us.blizzard.com/en-us/company/about/b20/timeline.html

Evo bas sad naletio na blizzard timeline (objavili na fb prije 40min) znaci evo ja sam sve procitao.. predobro i zanimljivo pravo, et citajte i napisite sta vi mislite o Blizzard kompaniji 
I don't get it.
Kurče se da postoje 20 godina, da su prodali milione komada igrica, i pritome zaradili mnogo para, je l' to bit ovoga linka?
sve je to super , al ja nijednu njihovu igru do sad nisam igro niti namjeravam pocet 
jazzone je napisao/la:
sve je to super , al ja nijednu njihovu igru do sad nisam igro niti namjeravam pocet 
bolje igrati minecraft nego diablo/wow/sc
jazzone je napisao/la:
nemoj furati da nisi igrao warcraft 3 + FT ? aaaaaaaaaa pa bratee.. nije toliko zastarjela igra al sjecam se jbt mi u igraoni skupimo se i igramo one mape sto se gradis ono  ma i preko garene sam igrao dosta dugo dote  a trenutno wowa igram i diabla od blizzarda.. nez brate kako nisi niti jednu igru igrao od njih ?
rat je napisao/la:
nemoj furati da nisi igrao warcraft 3 + FT ? aaaaaaaaaa pa bratee.. nije toliko zastarjela igra al sjecam se jbt mi u igraoni skupimo se i igramo one mape sto se gradis ono  ma i preko garene sam igrao dosta dugo dote  a trenutno wowa igram i diabla od blizzarda.. nez brate kako nisi niti jednu igru igrao od njih ?
Pa nisam nikad to igro , nikad mi se takve igre nisu svidjale , vazda sam vise volio igrat igre sa autima tipa nfs i tako to 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.