Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 30 bodova

teamspeak3 hotkeys problems

214 pregleda · 12 odgovora · otvorena 04.07.2012. u 11:57

Dobro jutro

Udjem jutros na teamspeak kada izbaci mi ovo http://pokit.org/get/?cbd72a72f1284956be01a2602b6810e7.jpg, ja idem Ok i udje mi na ts. Medjutim ne radi mi hotkey da mute mic.
Za one koji ne znaju :
Settings : Setup wiz. par nextova i dobijete ovo:
http://pokit.org/get/?6b85d13adc9d857f1ca2b4731a392f21.jpg
i ja tu postavim svoj hotkey , ali kada zavrsim operaciju tj jos 2 puta next i ok, taj mi hotkey ne radi tj ne desava se nista kada to pritisnem. Sjetim se one prve slike i odem traziti taj ts3overlay plugin i input tab. Ali tog input taba nema nikako...
Nadam se da ste shvatili sta vam zelim reci, ako nekome nije jasno mogu mu ponovo opisati sve fino.

Ko zna kako to popraviti ovih 30ak bodova.
Jesi uspio instalirati Teamspeak3 na računar, imaš li ikonicu? Ako imaš, mislim da znam kako riješiti. 
drizzer je napisao/la:
Jesi uspio instalirati Teamspeak3 na računar, imaš li ikonicu? Ako imaš, mislim da znam kako riješiti. 
Ne install sam ga na digitron.
Da na računaru je pomagaj ako znas.. 
drizzer je napisao/la:
Nije, na digitron je instalirao.
Idi Settings->options->hotkeys i skloni sve hotkeyeve. Onda idi Settings->plugins i tu ugasi Teamspeak 3 overlay plugin i onda preko Settings->options->hotkeys dodaj hotkey
DZAVID je napisao/la:
Idi Settings->options->hotkeys i skloni sve hotkeyeve. Onda idi Settings->plugins i tu ugasi Teamspeak 3 overlay plugin i onda preko Settings->options->hotkeys dodaj hotkey
Sve je tako i opet ne radi.
742 je napisao/la:
Sve je tako i opet ne radi.
Pa probaj ukljucit ts3overlay plugin i onda idi desni klik na njeg->Settings i tu imas taj input tab, ali ne vidim nikakvu vezu sa micom
Juče mi isto izbacivalo. Pokušaj ovo: Settigns - Plugins - označi samo AppScanner i ClientQuery
FIZZLORIBA je napisao/la:
Ma samo ga reinstal 
Radio, 2 puta.
indev je napisao/la:
Juče mi isto izbacivalo. Pokušaj ovo: Settigns - Plugins - označi samo AppScanner i ClientQuery
Probao sam sve sa teme i ne radi ni dalje.
Rješenje
742 je napisao/la:
Probao sam sve sa teme i ne radi ni dalje.
Imaš teamviewer da pogledam nešto? 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.