Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Das ist Valter 5

274 pregleda · 11 odgovora · otvorena 02.07.2012. u 23:10

Internacionalna biciklistička trka "Das ist Valter", koju već petu godinu uspješno organizira NVO Horizont, održat će se 7. i 8. jula u Sarajevu.

Trka se vozi niz autohtone mahale u starom dijelu Sarajeva, u naselju Vratnik. Najbrži vozači iz regije se bore za prestižnu nagradu Valter. Nagradni fond iznosi 2.000 eura, a organizator je osigurao i vrijedne robne nagrade za pobjednike u svim kategorijama.

Ove godine u goste dolazi i jedan od najboljih biciklista svijeta, češki superstar i legenda "downhilla i 4crossa" Michal Marosi. Upravo on će održati i radionicu i podijeliti svoje bogato iskustvo sa svjetskih trka, ali i pokazati tehnike vožnje.

Učesnici radionice imat će priliku prisustvovati i premijeri posljednjeg dokumentarnog filma o ovom vozaču pod nazivom "Marosana Never Dies III". Ne propustite biti dio jednog od najzanimljivijih i najposjećenjih biciklističkih događaja u regionu. Više informacija možete naći na http://www.valter-dh.ba

PROMO VIDEO : http://www.youtube.com/watch?v=ys-Y-BUU9hk&feature=player_embedded[/center]
1# Post editovao BoMaNiAc datuma 02.07.12 u 23:11:14
2# Post editovao BoMaNiAc datuma 02.07.12 u 23:11:36
Lijepo sve, ali kad nemam dobar bike da idem voziti. Ovaj kinez bi se raspao, a nema se para za drugi ..

Sretno svima koji budu išli okušati sreću, da se dobro zabave i osvoje šta fino 
Kad bih im'o muda sad da vozim kao oni 

Mozda dodjem da gledam 
Super trka, nek' smo i mi po nečemu poznati, inače sam bivao i gledao prethodne valter trke, vidjet ćemo za ovu. 

Inače, ko god misli da vozi ovo, mora se dobro pripremiti i znati dobro voziti bike, te posjedovati dh bike, ili neki xc sa je****m opremom. 
KRYSTAL je napisao/la:
Super trka, nek' smo i mi po nečemu poznati, inače sam bivao i gledao prethodne valter trke, vidjet ćemo za ovu. :)

Inače, ko god misli da vozi ovo, mora se dobro pripremiti i znati dobro voziti bike, te posjedovati dh bike, ili neki xc sa je****m opremom. :)
Navijaj hahah , vjerovatno cu biti u bordo crnom dresu sa ljubicastim rukavicama , ono hocu full podrsku :D !
FritzzYYYY je napisao/la:
Lijepo sve, ali kad nemam dobar bike da idem voziti. Ovaj kinez bi se raspao, a nema se para za drugi ..

Sretno svima koji budu išli okušati sreću, da se dobro zabave i osvoje šta fino 
Sretno svima i da najbolji pobjedi 
Hoće li Hasan (bikedoctor) učestvovati  Da pokaže kako se vozi DH 
cheNga1 je napisao/la:
Hoće li Hasan (bikedoctor) učestvovati  Da pokaže kako se vozi DH 
Nece biti ni top5 

Ne kontam poentu teme, reklama ili poziv gamera da polome kičmu? 
KillaOR je napisao/la:
Nece biti ni top5 :D

Ne kontam poentu teme, reklama ili poziv gamera da polome kičmu? :D
Reklama :)
BoMaNiAc je napisao/la:
Reklama 
Kad im eure pokupimo 
Ko bude imao najgori lom dobija nagradu. 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.