Trebam pomoc malu oko narodne muzike... Doslo je vrijeme da se i ovo pusta u birtiji
... eh sad ja to nikad nisam slusao pa stvarno ne znam lokal je tipa diska ali za "kremu" tako da mi treba (bar) 20 udarnih narodnjaka da ih tokom veceri mogu pustiti. Molim vas da se bazirate na nove i nikako ne sumorne/lagane nego veselije narodne pijesme... Ako neko ima zivaca slobodno neka prosiri popis i na starije ali tako da ih slozi po nekakvom redosljedu pustanja...
Znaci, trebam narodnu listu za jedan "polu" disko subotom... ona shema... pijemo veselimo se ... unaprijed hvala....
Ni neki linkovi za skidanje tih pijesama nebi bili od viska...
Sto se tice davanja bodova ne kuzim se bas u taj dio ali ako budem mogao nesto dati dat cu se za ovo...
... eh sad ja to nikad nisam slusao pa stvarno ne znam lokal je tipa diska ali za "kremu" tako da mi treba (bar) 20 udarnih narodnjaka da ih tokom veceri mogu pustiti. Molim vas da se bazirate na nove i nikako ne sumorne/lagane nego veselije narodne pijesme... Ako neko ima zivaca slobodno neka prosiri popis i na starije ali tako da ih slozi po nekakvom redosljedu pustanja...Znaci, trebam narodnu listu za jedan "polu" disko subotom... ona shema... pijemo veselimo se ... unaprijed hvala....
Ni neki linkovi za skidanje tih pijesama nebi bili od viska...
Sto se tice davanja bodova ne kuzim se bas u taj dio ali ako budem mogao nesto dati dat cu se za ovo...
... ne znate ko sam i ako ne zelite pomoc nemojte vraga za rep povlacit...

hahahahahaha super,super i super...50 narodni 2007,,,ajde reci mi 2 pjesme od ovih da se slusaju u 2007