Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 35 bodova

WWin isplata i identifikacija

162 pregleda · 7 odgovora · otvorena 25.06.2012. u 22:34

Da li je "potrebno" identifikovati svoj racun na wwinu, da bih isplatio novac, ja sam do sada isplacivao i nije bilo potrebno, ali zadnja isplata je bila prije 3-4 mjeseca, molim vas provjeren odgovor 

edit : isplata ide preko williams kladionice , i bila im je inspekcija uletila pa su prestali sa radom u federaciji, sad uzmem listić piše da su nastavili , je li sve funkcioniše ? 
Možda je nevezano za temu, ali nikad više u životu neću se online kladit... prvo dobio 70 eura i nikad ih necu moci isplatit zbog prejebene procedure... haj ne vazno..

Sve ti je isto, isplatis sebi sve fino...., ako si prije 4 mjeseca mogao normala možeš i sad.
Rješenje
odes u kladaru, kazes 4to slovo passworda i to je to

provjereno.. samo promijeni kladaru, selo iz kojeg je willishit ne zasluzuje ni marke 
eminstill je napisao/la:
Možda je nevezano za temu, ali nikad više u životu neću se online kladit... prvo dobio 70 eura i nikad ih necu moci isplatit zbog prejebene procedure... haj ne vazno..

Sve ti je isto, isplatis sebi sve fino...., ako si prije 4 mjeseca mogao normala možeš i sad.
Napiši mi na koji način su ti progutali pare, imao sam sličnih problema, sve se da riješiti ! posalji mi poruku na gamers.ba/profil/kenaN_

@nexus Treba mi provjeren odgovor, neko ko je u ovih nekoliko dana isplacivao , a proceduru znam, naveo sam gore da sam prije stalno isplaćivao, + ja se ne kladim, wwin koristim samo da isplatim novac sa "drugog" računa , ne mogu da se peglam sa identifikacijom kartice, a ja mislim da su je i zatvorili do sad jer dugo već stoji 0 na njoj 
Imao sam ja neku isplatu prije 5-6 dana.

Potvrdis na stranici u kojoj ces poslovnici da ti isplate pare i onda dobijes kod koji das 'teti' koja radi u williamsu i pare su tvoje.

Isplata se vrsi u roku od 24 sata, meni je npr. isplaceno 20ak minuta nakon potvrde, neki su cekali po 2-3 sata , i slicno.
aldiN_ je napisao/la:
Napiši mi na koji način su ti progutali pare, imao sam sličnih problema, sve se da riješiti ! posalji mi poruku na gamers.ba/profil/kenaN_

@nexus Treba mi provjeren odgovor, neko ko je u ovih nekoliko dana isplacivao , a proceduru znam, naveo sam gore da sam prije stalno isplaćivao, + ja se ne kladim, wwin koristim samo da isplatim novac sa "drugog" računa , ne mogu da se peglam sa identifikacijom kartice, a ja mislim da su je i zatvorili do sad jer dugo već stoji 0 na njoj 
ne kontam te materem, isplata je ista kao i prije 
Niko nije pomogao ali nema veze, sve bi trebalo biti dobro 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.