Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Games for PC

143 pregleda · 4 odgovora · otvorena 24.06.2012. u 21:02

Zdravo,
mozel mi ko reci da li postoje neke igre slicne GTA ali da imaju dobru grafiku. Ako neko zna nek napise. Znam i ja neke: Just Cause 2, Saints Row The Third... Ali ja ocu neke novije ! ! :P
Saints Row Series, The Getaway series, The True Crime series, The Godfather, Crackdown, Wheelman, Scarface: The World Is Yours, Just Cause

Post dobio aplauz od Neophyte

EL1TE je napisao/la:
Saints Row Series, The Getaway series, The True Crime series, The Godfather, Crackdown, Wheelman, Scarface: The World Is Yours, Just Cause
mafia 2 (dobra je i mafia 2 samo losija grafika ) , the saboteur , APB Reloaded (free na steamu)

edit : sry elite , htjeo sam odgovorit na temu a slucajno sam tebe citiro , neznam ni ja sta mi se desilo hh
The Saboteur , Scarface , SR2 , Mafia II , The Godfather , i APB Reloaded

- The Saboteur po meni najbolja , barem što se ja volim napucavat sa švabama :D . Saints Row 2 ako nisi igrao zaigraj jer je igra kao i "The Third" veoma zabavna i ima dosta toga za istražiti i preći. Mafia II stavlja te kao i The Saboteur u doba WWII , ali najvažniji dio igre se odvija 2-3 godine poslije rata i kao što ime kaže MAFIA :D . A ako imaš dobar net onda zasigurno APB Reloaded jer igra razvaljuje. Praviš svog lika , upuštaš se u online svijet gdje ti je jedini cilj biti na strani građana ili na strani mafije / kriminalaca i onda se napucavat između :) ,

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.