Zdravo interesuje me prevoz od sarajeva do neuma , dali neko zna nekoga da vozi privatno ili da vozi neki manji kombi ili neku direktnu relaciju sarajevo neum , zvao sam Centrotrans oni voze Sarajevo - Duborovnik sa stajanjem u neumu povratna karta 50 km , ako neko zna nesto jefitnije bio bi zahvalan
Diskusija
Prevoz Neum
244 pregleda · 7 odgovora · otvorena 23.06.2012. u 15:12
Jeftinije od toga sigurno nećeš naći. Osim toga, bolje ti se voziti u klimatiziranom autobusu nego da umreš u kombiju zbog toga što je 10 KM jeftinije.
Ima neki grasov bus vozi svaki dan tu relaciju, a 20 KM košta. Pozovi njih za više informacija, meni jučer reće prijateljica da ode u Neum s tim busem.
420 je napisao/la:
Ima neki grasov bus vozi svaki dan tu relaciju, a 20 KM košta. Pozovi njih za više informacija, meni jučer reće prijateljica da ode u Neum s tim busem.
ot: Nazovi zeljeznicku i vidi vozom do ploca a imas bus stalno Ploce-Neum jeftinije garant.
aARONNNN je napisao/la:
Kakav crni gras :S
ot: Nazovi zeljeznicku i vidi vozom do ploca a imas bus stalno Ploce-Neum jeftinije garant.
daleko je ic do ploca , (nije potrebno)
ja cu te povest besplatno
jazzone je napisao/la:
do metkovica dodje vlakom i onda od metkovica je nekih 3-4-5 maraka karta do neuma
ja mislim da je preko grasa 20 km u jednom pravcu za drvenik,podace i nezz jos gdje ugl. vidjecu ja jos to ako hoces?
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.