hah pisem ovo jer mi se dogodilo danas nesto u sarajevu, pa da vam ispricam poprilicno debilno al istina. Dolazim ja u phoenix nalazim borga sjedi, suti i igra onih klipića od warcrafta pitam ga "borge ajmo na kafu" on odgovara "nemogu jarane radim" i ja nam uzmem dvije kafe usput sretnem nekog finog momka pa pocastim i njega... sjednemo poigramo i ode covo na posao... Nakon nekog vremena citam ja ovamo na forumu primljenu poruku od "Glumca" citat: "aj drug opusti se nemoj da ti lomim noge" ja haj uobicajeno nije mi nista bed dodjem nesto poslovno danas u sarajevo navrnem istom opet tip sto smo igrali zajedno i popili kafu i ispostavi se da je glumac. Kumovi 7 dana i kroz 3 minute saznamo da se ganjamo da si lomimo noge
HHAHAHA zaista sam se iznenadio... zato mojne ljudi si prijetiti jer nikad se nezna ko ce s kim biti prijatelj.
btw: uputio bi momku izvinjenje zbog debilnih provokacija. Ako procitas muamere imas veliki pozdrav od mene
HHAHAHA zaista sam se iznenadio... zato mojne ljudi si prijetiti jer nikad se nezna ko ce s kim biti prijatelj. btw: uputio bi momku izvinjenje zbog debilnih provokacija. Ako procitas muamere imas veliki pozdrav od mene