Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Preporuka igara

190 pregleda · 8 odgovora · otvorena 21.06.2012. u 15:29

Pozdrav,
Ovako stiglo je ljeto , vručine itd. Imam dnevno 3-4 sata slobodna pa eto da utrošim vrijeme na neke igre. Znači trebaju mi neke igre koje će me prikovati za stolicu i neće mi dosaditi.
Trenutno igram AC : Revelations. Žanrovi koji dolaze u obzir su : Sportske simulacije , simulacije , utrke , RPG , RTS i akcije
Igrao sam većinu sportskih simulacija pa ako možete preporučiti kakve nisko budžetne igre. Od simulacija sam igrao Sims sve dijelove i expanzije , Farming Simulator i Euro Truck Sim. Od racing igri sam igrao NFS Underground 2 , Carbon , MW , Pro Street , Undercover , te DIRT 1,2. I iz ova ostala tri žanra dajite bilo koje igre.

+ Ubrzo dolazi rođak pa usput možete preporučiti kakve CO-OP i Split Screen igre , znači da prelazimo na jednom compu
RE5 coop ftw
DiRT Showdown, predobar carred mode, i naravno, PES 2012, kad ga downloaduješ kreni igrati Become a Legend ili Master League, i nikada ti neće biti dosadno. :)

Ako ti je PC dobar, onda igraj Max Payne 3.
- Rayman Origins - igra s najkvalitetnijim co-opom u zadnje vrijeme

- Left 4 Dead 2 - nisi naveo FPS pod žanrove koji dolaze u obzir, ali sam naveo jer igra podržava i SP i MP co-op.

- Witcher 2 - odličan RPG, koji će te držati za računarom dosta vremena, ali nema co-op.

- Split Second - odlična trka, prepuna zabave, a uz to podržava i co-op.

- Overlord 2 - kombinacija akcije, RPG-a i RTS-a koja obezbjeđuje dosta zabave, te co-op.

Ako se još sjetim, napišem
Ja bi ti preporucio ovako.
Just Cause 2, Saunts Row The Third, Prototype 2, GTA Alien City, The Saboteur... eto to su po meni najbolje igre. UZIVAJ !:)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.