Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Refferals pitanje

204 pregleda · 5 odgovora · otvorena 17.06.2012. u 21:14

Pošto sam banovan na svom accountu, odlučio malo da pravim refferale i nakon dva-tri urađena refferala, pojavilo mi se na profilu u "Refferal system" opcija "Redeem" I na dva accounta sam to kliknuo i dobio sam određeni broj IP-ova(500 za svaki account). Sad mene zanima, pošto mi neki kažu da nisam trebao ovo raditi, da li će se poništiti ovi accounti gdje sam stisnuo redeem ? Moj cilj je tih 10 accounta gdje ću dobiti 975 RP-ova. Sad ako sam ja na ta dva accounta stisnuo redeem hoću li morati praviti još 8 accounta ili ću morati napraviti novih 10 accounta ?

Znam da je nejasno napisano, ali valjda ćete skontati, jer stvarno nisam mogao drugačije objasniti ovo, a i u žurbi sam.
Trebas napraviti jos 8 akaunta da bi dobio 975RP.
slwR je napisao/la:
Trebas napraviti jos 8 akaunta da bi dobio 975RP.
Što bi značilo, nisam ništa loše uradio samim tim što sam stisnuo tu opciju redeem ?
amsi je napisao/la:
Što bi značilo, nisam ništa loše uradio samim tim što sam stisnuo tu opciju redeem ?
I meni rade ljudi refferale i mislim da nisi ništa loše uradio, a znaš li što? Pa jednostavno ispod onog redeem piše ti da imaš 72 sata da prihvatiš IP poene, dok ukoliko to ne uradiš nećeš ih dobiti? Valjda sam dobro prokontao.
amsi je napisao/la:
Nisi nista lose uradio. Don't worry.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.