Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Poništeno pitanje 5 bodova

WoW piratski serveri

1.152 pregleda · 8 odgovora · otvorena 22.02.2007. u 20:39

Evo mene ponovo
Sada mi trebaju serveri sa vecim XP!!!!
Link+realmlist = 5 bodova
Molio bi da ne odgovarauj oni :
- Daj pare i igraj na orginal
- Imas na wowstatus
- Koristi opciju trazi (vec sam trazio)
- Kako mozete igrati na piratskom
217.120.73.215 ovaj ti je ubjedljivo najbolji od crack servera jer ping je stalno ispod 100 ima dosta raje koja je online i vecinom su sa nasih podrucja ko hoce da napravi acc neka posalje meni pm da mu dam mail jer je stranica prepravlja radi BC koji bi trebao da se napravi na serveru i ima veliki XP i danas sam ti ovo isto napisao :S
Mene interesuje imali u Sarajevu na nasim ( cuvenim pijacama ) kupit WoW pirat?
217.120.73.215 ovaj ti je ubjedljivo najbolji od crack servera jer ping je stalno ispod 100 ima dosta raje koja je online i vecinom su sa nasih podrucja ko hoce da napravi acc neka posalje meni pm da mu dam mail jer je stranica prepravlja radi BC koji bi trebao da se napravi na serveru i ima veliki XP i danas sam ti ovo isto napisao :S
heaa! je napisao/la:

ama nece mi taj server....dodje do connect i stane nista vise
pasa to stavis u realmlist i posaljes meni pm da ti dam mail na koji se mozes registrovati da mozes uci kontas ?

yassa ima kupiti
wow2.urlshort.com ja sam nabio lvl 60 za 15 minuta pa et pozz ako ovo nevalja ovaj link imas u mom profilu tacan pa et uzivaj 200+ je serwer pun je uvjek
yassa[f] je napisao/la:

imas bre kupit svagdje wow priratski

edit: terra je najjaca nek prica ko sta hoce

Zadnji edit: 23.02.07 u 03:59:31

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.