Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

g.ba admin NARGILLA pro -.-

258 pregleda · 5 odgovora · otvorena 15.06.2012. u 22:25

pozdrav

ovako doticni admin 'NARGILLA' (nemojte mu zamjeriti sto ne zna kako se pise nargila) me banovao zbog start killa na mapi awp_india
prvo neko uradi spawn kill i on na admin say napise nema spawn killanja mi svi ok napisemo poslije 2min dodje on me ubije spawn kill
ja njemu napisem admine nema spawn kill sjecas se? on samo suti
sljedecu rundu i ja njemu uradim spawn kill kad on vec radi ban na 1h
ocito pravila za njega ne vaze ipak je on admin...

SS:

demo:
http://www.sendspace.com/file/qppfgi
Evo unban, ubuduće poštuj to što ti admin kaže, on ako ne poštuje i to će se sankcionisati .
qme na serveru se pravis majmune.citavu sam mapu govorio nema start kil ti opet start kil,kkoga ces zajebati?
jesam ti govorio nema start kil?
NARGILLA je napisao/la:
qme na serveru se pravis majmune.citavu sam mapu govorio nema start kil ti opet start kil,kkoga ces zajebati?
jesam ti govorio nema start kil?
Jel Enis fino napisao da se na mini mapama (snow, india etc) stavlja freeztime 0?

E: Jel rekao i da mu pošaljete STEAM ID / username i pw da vam stavi?

E2:
Nargila mnogo kritika na tebe, ovaj put progledavam kroz prste sljedeći put gubiš status. Povedite računa u friztajmu zamolio bih vas, i umjesto da odma unbanujete momka vi pravite debatu unban tema 1 post admina u kojem kaže da je unbanovan ili ne i razlog. Od sada svaki post koji bude sadržao drugi sadržaj biće ošamaren, a admin koji unbanuje nagrađen aplauzom što ne znači da letite na unban već da pregledate demo ssove.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.